Şimdi Ara

***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
184
Favori
66.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam blitzwolf, ugreen, baseus, Rock şeklinde benim kendi sıralamam.

Ha blitzwolf 1. Sırada olur, 2-3 boş kalır sonra ugreen falan gelir. Şarj aleti konusunda da sıralamam aynıdır, bana göre tabi.

Blitzwolfları aliden almayın ama bangood a da bakın alide fiyatlar yüksek geldi bana.

Ama 2 tane blitzwolf alana kadar 3 tane ugreen de alabilirsiniz. 0.95 usdden ugreen kablo almışlığım da var, Joybuy a da bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    Yeni üyelik kuponum olduğumdan ali den düşünüyordum hocam.
    Blitzwolfun örgülü olanları mı daha kalitelidir?
  • Blitzwolf sıfır şarj kablosu şarj aleti olan varsa alabilirim.

Blitzwolf kablosu Ampcore Turbo ve şarj aleti olanlar pm atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 25 Mayıs 2019; 11:12:13 >
  • hızlı şarj cihazını 1.5 amperlik kabloyla kullanmak cihaz için bir sorun teşkil eder mi? 2MT lik kabloların 2 amper ve üstüne denk gelmedim. Mecburen 1.5 amperlik kabloyla kullanacağım.
  • If you my star kullanıcısına yanıt
    Aukey 2mt kablo var bende qualcomm 3.0 destekli. s7 edge de hızlı şarj yapıyor.

• Aliexpress 5 dolar üzeri alışveriş için 4 dolar indirim tanımlamış hesabıma. Ben de uzun süredir almak istediğim ama doların aşırı uçması ile alamadığım blitzwolfu aldım. Toplamda 1 dolara geldi ama gümrük vergisi olayını unutmuşum. bu 5 lirayı ali kendi mi tahsil edecek yoksa ben mı gümrüğe ödeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Aliexpress 5 dolar üzeri alışveriş için 4 dolar indirim tanımlamış hesabıma. Ben de uzun süredir almak istediğim ama doların aşırı uçması ile alamadığım blitzwolfu aldım. Toplamda 1 dolara geldi ama gümrük vergisi olayını unutmuşum. bu 5 lirayı ali kendi mi tahsil edecek yoksa ben mı gümrüğe ödeyeceğim.
    Hocam ürün gümrüğe girince açılır bakılır.Normalde 5.20 tl açma ücreti+ürünün fiyatının yüzd 20si alınır.Fakat bazen memurlardan dolayı az veya daha fazla ücret kesilebiliyor.Üstünde yazan fiyata inanmayınca da sizden maille ekstre istiyebiliyorlar.Yine de her halikurda kardasınız hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepton355 -- 15 Temmuz 2019; 10:20:25 >
  • Lepton355 L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum. Peki bu gumruk ucretini postaci kapida mi alacak yoksa ben gumruge mi gidecegim? Kapida aliniyorsa iyi, ote turlu gumruge gitmek benim acimdan ciddi sıkıntı...

• Postacı kapıdan alıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Teşekkür ediyorum

• quote:

Aliexpress 5 dolar üzeri alışveriş için 4 dolar indirim tanımlamış hesabıma. Ben de uzun süredir almak istediğim ama doların aşırı uçması ile alamadığım blitzwolfu aldım. Toplamda 1 dolara geldi ama gümrük vergisi olayını unutmuşum. bu 5 lirayı ali kendi mi tahsil edecek yoksa ben mı gümrüğe ödeyeceğim.
    paket üstündeki fiyat etiketine satıcı hangi fiyatı yazar acaba, 5 dolarlık ürün aldıysanız 5 dolar mı yoksa 1 dolar mı yansıtır acaba?
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    ürünün fiyatı ne ise onu yazıyorlar. İndirim çeki alinin insiyatifinde, satıcının değil. Hal böyle olunca satıcının hesabına 5 dolar geçiyor. ( benden 1 dolar, aliden 4 dolar)
  • quote:

ürünün fiyatı ne ise onu yazıyorlar. İndirim çeki alinin insiyatifinde, satıcının değil. Hal böyle olunca satıcının hesabına 5 dolar geçiyor. ( benden 1 dolar, aliden 4 dolar)
    tr vergi sisteminde bizler için kötü o zaman :)
  • Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum acaba telefonun pili %100 gelince otomatik şarjı kesen akıllı bir şarj aleti geldi mi yoksa hala icat edilmedi mi böyle bir alet:)? Her gece şarja takıp bırakıyorum telefonu ama piline de zarar verdiğini biliyorum ondan soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum acaba telefonun pili %100 gelince otomatik şarjı kesen akıllı bir şarj aleti geldi mi yoksa hala icat edilmedi mi böyle bir alet:)? Her gece şarja takıp bırakıyorum telefonu ama piline de zarar verdiğini biliyorum ondan soruyorum.
    Ben gece asla şarja koymuyorum. Sabah pil düşük olursa küçük bir powerbank alın işinizi görün derim. 30 dklık şarj ile bile günü belki de tamamlayabilirsiniz. Yada dışarıya çıkıyorsanız bile 30 dk hazırlık yaparsınız o sırada şarja koyabilirsiniz. Dışarıda yetmezse de powerbank. 3 binlik küçükleri bile hem daha taşınabilir hemde işinizi görebilir belki de.

Bunun dışında gün içinde şarj ederken bir uygulama kurdum. Yüzde 100 olunca uyarı veriyor. Daha fazla şarja devam etmemesi için çıkartıyorum.

Aslında akıllı şarj aleti de olabilir tabi ama akıllı telefonun da bunu algılayıp şarjı kesmesi belki mümkün olabilir.

Bunun dışında sayaçlı prizler var. Şarj süresine göre yaklaşık bir zamana ayarlayıp gece bile koysanız kendisi otomatik kesecektir. Bunlardan alıp kullanılabilir. Aslında bende mi böyle birşey alsam araştıralım. Kullanan varsa yazarsa sevinirim.

Şunu buldum en ucuz :D Ne kadar dayanıklıdır acaba ? Fiyat olarak 18 liradan yaklaşık başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 29 Temmuz 2019; 14:13:32 >

Ürün 2 gün önce teslim edildi. Blitzwolfün kalitesini tartışmaya zaten gerek yok. Amma velakin bu gümrük vergisi işi çinden alışverişi anlamsız kılıyor. 5.5 tl ye aldığım kablo için 14 lira vergi ödedim , şaka gibi
  • Arkadaslar s10e ye gectigimden daha iki hafta once teslim aldigim jelatinleri üzerinde olan ugreen şarj adaptörü ve iphone kablosu satılıktır ilgilenenler pm atabilir

• Muhtelef zamanlarda aldığım micro usb kaliteli kablolarım var.
    Telefonu yeniledim ve giriişi Type C.
    Type C dönüştürücü önerir misiniz? Önerirsiniz nasıl? Manyetik, geçmeli...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar , 27w telefon için adaptör önerebilecek varmı ?
  • türkiye de bu kablo ve adaptorlerin çoğu bulunmuyor.

aliexpress kargo ve gümrük işi bozdu

çözüm var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.