Bildirim
YURTDIŞI KARGO
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dhl ile geliyorsa mutlaka sana takip no vermeleri lazım
ama gümrük skandalından sonra ürünleri unut diyebilirim. -
global dhl olduğu için ürün takip numarası yok muş bunları postane takip ediyormuş onlarda ürün takip no diye tutturdular ama yok öyle bir numara.
ayrıca fedex ile aynı firmadan başka ürün sipariş ettim 1 hafta önce 4. günde elime ulaştı. -
quote:
Orijinalden alıntı: alkadraz
global dhl olduğu için ürün takip numarası yok muş bunları postane takip ediyormuş onlarda ürün takip no diye tutturdular ama yok öyle bir numara.
ayrıca fedex ile aynı firmadan başka ürün sipariş ettim 1 hafta önce 4. günde elime ulaştı.
4 günde Amerika'dan sana mı ulaştı yanlış mı anladın lakin Türkiye içi de bu sürede ulaşım sağlanabiliyor ancak? -
hangi siteden sipariş verdin ? -
Evet doğrudur 4 gün gibi kısa bir sürede bana ulaştı zaten teslim süresi olarak 3-7 gün veriyorlardı.
fedex expres diye bir seçenek var diğer nakliye yöntemlerinden biraz daha pahalı fakat hem hızlı hemde kargonun nerede olduğunu kolaylıkla takip edebiliyorsun. -
nihayet ürünlerden bir haber çıktı
Topkapı ptt kargo bölümünde imiş bu gün heyecanla almaya gittim ve süpriz
ürünleri açıp ban gösterdiler
ama bana veremeyeceklerini söylediler.
Sebebini sorduğumda bu tür ürünleri teslim etmediklerini
söyledi kıl memurun biri
buna hakları olmadığını 150 euro fatura bedelli suplamentlerin bireysel kullanım amaçlı
olması şartı ile teslim edilmesi gerektiğini söyledim
bana sen yanlış biliyorsun dedi git ozaman doktordan reçete getir öyle vereyim dedi
tabi sinirlendim ve biraz atıştık.
bu işin doğrusu nedir tam olarak bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim -
Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu? -
dostum ilaç getirtdiysen öyle derler -
quote:
Orijinalden alıntı: nezihh
dostum ilaç getirtdiysen öyle derler
Arkadaşım ilaç değil sporcu ek besini
Tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı Türkiye'de alış veriş merkezlerinde
ve eczane veya gıda satan yerlerde alınıp satılabilen bir ürün. Reçete veya benzeri bir evrakla satılmıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X