Şimdi Ara

Yurtdışı PS3 oyunu dil sorunu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HeavenGates

quote:

Orijinalden alıntı: kurtibo

polonya kadar olamıyoruz ya ben ona yanıyorum

Hocam bizim milletimizde bu kadar beleşçilik, herşeyi ucuza kapatma isteği olduğu sürece olamayız. Türkçe çıkan oyunları bile korsan oynayan kişiler var.

En büyük etken bu tabi ki. Bir de bizim halkımız bunun bir emek olduğunu düşünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: HeavenGates

quote:

Orijinalden alıntı: kurtibo

polonya kadar olamıyoruz ya ben ona yanıyorum

Hocam bizim milletimizde bu kadar beleşçilik, herşeyi ucuza kapatma isteği olduğu sürece olamayız. Türkçe çıkan oyunları bile korsan oynayan kişiler var.

En büyük etken bu tabi ki. Bir de bizim halkımız bunun bir emek olduğunu düşünmüyor.

eskiden bende korsan kullanırdım(ps1,ps2 zamanında) itiraf etmeliyim.ama ps3 de online uyunun keyfini yaşayınca ne olursa olsun kesinlikle korsan kullanmam artık.30 oyunun olucağına 10 tane oyunum oluyor sindire sindire oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

Hocam ne yaptın, çok kötü bir haber bu. Eylülde varşova'ya bir dönem okumaya gidecem. Bu süreçte çıkacak tüm hit oyunları ordan alıp türkiye'ye dönmeyi düşünüyordum. Gerçekten kötü oldu.

aynen bende yıkıldım uncharted trilogy i 90 liraya alacaktım şaka gibi fiyat

hocam kutusunda ingilizce yazılar yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

Hocam ne yaptın, çok kötü bir haber bu. Eylülde varşova'ya bir dönem okumaya gidecem. Bu süreçte çıkacak tüm hit oyunları ordan alıp türkiye'ye dönmeyi düşünüyordum. Gerçekten kötü oldu.

aynen bende yıkıldım uncharted trilogy i 90 liraya alacaktım şaka gibi fiyat

hocam kutusunda ingilizce yazılar yok mu?

yok hayır hocam full lehçe .

• Konu hort olacak ama yeni konu acmak istemedim.

Polonya'da GTA V alacağım gittiğimde. Onda da sadece Lehçe,Rusça mı olacak? fiyatı 140 TL... Böylesi oyunu aptalca bir polak dublör tarafından oynamak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

Konu hort olacak ama yeni konu acmak istemedim.

Polonya'da GTA V alacağım gittiğimde. Onda da sadece Lehçe,Rusça mı olacak? fiyatı 140 TL... Böylesi oyunu aptalca bir polak dublör tarafından oynamak istemiyorum

mediamarkt ya da saturn neyse çalişandan rica edin denesin oyunu makinede .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.