Şimdi Ara

Yurtdışı PS3 oyunu dil sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şuan polonyadayım , Uncharted trilogy ve fifa 12 almak için saturndeydim . Yalnız çalişanla yaptıgım muhabbet sonucu almaktan vazgeçtim fiyatlar o kadar uygun olmasına ragmen .

Olay şu ki oyunlarda ingilizce dil yok !! kendilerine ait olan bölge olarak oyunları sadece Lehçe, çekce ve rusca olarak çıkartıyorlarmış . Bende öyle birşey nasıl olur Avrupa region 2(pal) olarak geçer ve her oyunda ingilizce olma zorunlulugu vardır diye tutturdum ve baktım eleman bayaga emin konuştu sonuç olarak almaktan vazgeçtim .

Eğer böyle bir oluşum var ise nasıl izin çıkar Playstation'dan ya da oyun firmalarından ? sonuçta ingilizce dünyanın kabul gördügü ortak dil .

Ben olayı çok garipsedim sizler neler düşünüyorsunuz , böyle birşeyle karşılaşan oldumu ?

• Almanyadan aldığım oyunlar yalnızca almanca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapıcak bir şey yok.Ben çinden god of war 3 getirmiştim.Oyun hem çince hemde ingilizceydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

Yapıcak bir şey yok.Ben çinden god of war 3 getirmiştim.Oyun hem çince hemde ingilizceydi.

işte benim değinmek istedigim noktada bu . PAL oyun ingilizce dilini nasıl içermez ? NTSC-j de bile ingilizce var .

Region 2 ( pal ) diye tabir ettigimiz olayda birde avrupa da bölgeden bölgeye pal versiyonudamı değişiyor
  • Genelde o bölge Pc oyunları normalden daha ucuz oluyor ama ps3 de durum nedir bilmiyorum, fakat dışarıdan insanlar almasın diye bazı firmalar ingilizce dublaj koymuyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pars0071

Almanyadan aldığım oyunlar yalnızca almanca.

Bende kuzenimden gelirken Almanyadan alması için RDR veya GOTY Edition versiyonunu istemiştim. Ama sizin yorumunuzu görünce biraz şaşırdım. Şimdi gelecek oyun sadece Almanca mı olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminating

quote:

Bende kuzenimden gelirken Almanyadan alması için RDR veya GOTY Edition versiyonunu istemiştim. Ama sizin yorumunuzu görünce biraz şaşırdım. Şimdi gelecek oyun sadece Almanca mı olacak ?

Evet, maalesef. Almanya'dan alınan bütün oyunların hepsi Almanca desteği var. Almanya'dan Skyrim aldırtacaktım ama Almanca'dan başka hiç bir dil içermiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 GTA 5 TÜRKÇE DESTEK !
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada fifa 12 yi bugun medimarktta elemana denettirdim ingilizce dil seçenegi vardı ve hemen aldım . Ancak uncharted heavy rain gibi oyunlar sadece lehçe oldugundan almadım .

alacagınız yere rica edip denemesini isteyin oyundan oyuna değişiyor .
  • Adamlar kendi dilinde oyun oynuyor, bizde de turkce ye ne gerek diyen insanlar var neredeyse kendi dilinde oyun oynamayan bı biz herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: kcelil42

Adamlar kendi dilinde oyun oynuyor, bizde de turkce ye ne gerek diyen insanlar var neredeyse kendi dilinde oyun oynamayan bı biz herhalde

Yanlız Almanya ile Türkiye'yi bir tutmamak lazım. Arada dağlar kadar fark var.
  • Hocam ne yaptın, çok kötü bir haber bu. Eylülde varşova'ya bir dönem okumaya gidecem. Bu süreçte çıkacak tüm hit oyunları ordan alıp türkiye'ye dönmeyi düşünüyordum. Gerçekten kötü oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

Hocam ne yaptın, çok kötü bir haber bu. Eylülde varşova'ya bir dönem okumaya gidecem. Bu süreçte çıkacak tüm hit oyunları ordan alıp türkiye'ye dönmeyi düşünüyordum. Gerçekten kötü oldu.

aynen bende yıkıldım uncharted trilogy i 90 liraya alacaktım şaka gibi fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminating

quote:

Bazı oyunlarda italyanca, fransızca hepsi var ancak çoğunlukla yalnızca almanca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

Hocam ne yaptın, çok kötü bir haber bu. Eylülde varşova'ya bir dönem okumaya gidecem. Bu süreçte çıkacak tüm hit oyunları ordan alıp türkiye'ye dönmeyi düşünüyordum. Gerçekten kötü oldu.

aynen bende yıkıldım uncharted trilogy i 90 liraya alacaktım şaka gibi fiyat

Acaba komşu ülkelerde aynı dil politikasını uyguluyorlar mıdır?

• geçen hafta Avusturyadan GTA: EFLC getirttim oyun ingilizce . oyundan oyuna fark mı var acaba ?
  • Oyundan oyuna fark var bende kac kere oyun getirttim almanyadan ve yuzde 95 i ingilizce dil secenegine sahipti sadece bazi 5-6-7 puanlik oyunlar almanca ile geldi onun disinda sıkıntı olmadi

• polonya kadar olamıyoruz ya ben ona yanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtibo

polonya kadar olamıyoruz ya ben ona yanıyorum

Hocam bizim milletimizde bu kadar beleşçilik, herşeyi ucuza kapatma isteği olduğu sürece olamayız. Türkçe çıkan oyunları bile korsan oynayan kişiler var.

• Değişiyor. Bende Brükselde askerim şuan. Burada konuşulan 3 dil var, çoğunluktaysa Fransızca.
    Aldığım 2 Vita oyunu da Multi Lang. çıktı. Uncharted ve Mortal Kombat. Uncharted'ın kutusunda yazanlar tamamen Fransızca'ydı.
    Alırken de soramadım koca MediaMarkt'ta İngilizce konuşan tek bir kişi yoktu. Şansıma iki oyunda İngilizce dil destekli çıktı.
    Bence şansını bir dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Değişiyor. Bende Brükselde askerim şuan. Burada konuşulan 3 dil var, çoğunluktaysa Fransızca.
    Aldığım 2 Vita oyunu da Multi Lang. çıktı. Uncharted ve Mortal Kombat. Uncharted'ın kutusunda yazanlar tamamen Fransızca'ydı.
    Alırken de soramadım koca MediaMarkt'ta İngilizce konuşan tek bir kişi yoktu. Şansıma iki oyunda İngilizce dil destekli çıktı.
    Bence şansını bir dene derim.

En iyisi denemek ama RDR'ın da Almanca olmasını istemiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.