Şimdi Ara

Yurtdışında Türkçe oyun oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amerika PSN hesabıyla The Witcher 3: Wild Hunt oyununu satın aldım ve PlayStation’da oynamaktayım. Oyunu Türkçe altyazılı olarak oynamak istiyorum ancak şu ana kadar herhangi bir çözüm bulamadım.

• PlayStation sistem dilini Türkçe yapmayı denedim, işe yaramadı.

• Oyunun dil ayarlarında Türkçe seçeneği görünmüyor.

• Eğer bu sürümde Türkçe destek yoksa, çözüm için yeni bir Türk PSN hesabı açmam mı gerekiyor? Yoksa dil paketini indirmek gibi başka bir çözüm var mı?

Ayrıca Türkiye PSN hesabı açmayı denedim ama müşteri hizmetleri ile görüşün diyerek hata verdi.

• VPN kullanarak ve temiz bir tarayıcıyla denememe rağmen aynı hatayı almaya devam ettim.

Bu konuda bilgi veya deneyimi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

• Selam malesef dostum.Konsolu Avrupa versyonu alman gerekiyordu. PAL versyon seninki NTSC ve ps storedan satın aldıysan otoamtikman Amerika pazarından almış oluyorsun oyunu.Kutulu alsan belki olabilir ama emin değilim Avrupadaki bir mağazadan PAL kutu alırsan olabilir ama dijital oynuyorsan bölge olayı var malesef.Çok saçma arkadaş yani şu son konsol ps5 de bu saçamlığı kaldırmaları gerekiyordu bence ama belki bir çözüm yolu illaki vardır bu benim bildiğim tabiki sen genede araştırmaya devam et.Ps nı sattım ben Pc geçtim sırf bu dil olayı yüzünden. Pc da hem Oyunları çok daha ucuza alıyorsun hemde Türkçe yama yapabiliyorsun dedim konsola hem fazla para veriyorum hemde bana dil imkanı vermiyorlar Oyunlarda benim için en mantıklı seçenek die yıllardır birikmiş oyun kütüphanemi bıraktım benim için ps dönemi bitti.

İşte biz burda anlatamıyoruz bunu insanlara Amerikada yaşıyorsundur belki veya yurt dışında ingilizceyi illaki kendini ifade edecek anlayacak kadar biliyorsundur ama kendi Ana dilin gibi olumuyor.Oyundaki alacağın zevki baltalıyor bu yüzden kendi dilinde oynamak istiyorsun biz burda Oyunlara Türkçe dil desteği istiyoruz die bize git İngilizce öğren dien akıl tutulması insanlar çok bolca böyle kafayı sıyırmış insan bulabilirsin Türkiyede dikkatli ol burdada birkaçtane çıkarsa şaşırma sakın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 25 Kasım 2024; 6:53:39 >

• Hocam çok teşekkür ederim değerli cevabınız için.
  • Konsolla alakası yok oyunu aldığın hesabın bölgesi EU yada Asya olması gerekiyor o zaman Türkçe oynayablirsin.Konsolu nereden aldığının bir önemi yok
  • ilk arkadaşın yazdığı bilgiler yanlış maalesef oyun dili konsolun bir alakası yok hocam. witcher için tr psnden hint psn gibi avrupa psnlerden almanız lazım.

tr psn hesabı konsoldan açın mobil veya pc den hata veriyor bazen. yabancı kart geçmeyebilir ayrıca denemek lazım. tüm işlemleri konsol üzerinden yapın en temiz yol bu
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    %100 yanlış bir bilgi vermemişim.İyi sevindim en azından bir çözümü varmış ki arkadaşa bilgimin sınırlı olduğunuda ifade ettim sizin yorumlarınızıda dikkate alır ama buda saçma bence arkadaş nie türkçe oynamak için Avrupa veya Asya psn den satın almak gerekiyorki gereksiz olmuş bence Oyunu nerden alırsan al istediğin dilde oyunu oynama neden yok Sony'nin antin kuntin işleri bu devirde gereksiz bence herşey global nede olsa.
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

Ps ile bir alakası yok. Ben konsolu kanada dan aldım. Herhangi bir kısıt yaşamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.