Şimdi Ara

yurtdışı seyahati eksik isim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hollanda amsterdam için arkadaşlarım ve kendime 4 kişilik bilet aldım ancak bir arkadaşımın iki ismi varken ben sadece birini yazmışım bu yüzden uçuşlarda bir problem olur mu giderken onur air ile dönerken ise klm hollanda havayolları şirketi ile dönüyoruz. biletimi skyscannerdan bi seyahat acentasından aldım

• Merhabalar
    Bu tarz durumlar zaman zaman herkesin başına gelebiliyor.Benimde geçen sene uzakdoğu Tayland'a gittiğimde bir iç hat uçuşum vardı.Nok air adlı firmadan bilet aldım soyadını yaşnlış yazdım.Ücret karşılığı sistemden değiştirdim 45 tl vermiştim.
    Bu tarz bir uygulama olabilir.Onur air ile bir iletişime geçin ve diğer firma ilede Kesinlikle sorun çıkmaz diye birşey yok firmaların bu tarz durumlarda olaya bakış açısı hassasiyeti önemlidir.Bence bir iletişim kurun bakalım ne diycekler.Cevabınızı burayada yazarsanız memmnun olurum.Geçmiş olsun ..
    Sevgi ve Saygıyla
    bir bilgi tıklayınız
    Yolcularımızın her türlü talep ve şikayetleriyle ilgili Müşteri İlişkileri Departmanımıza crm@onurair.com.tr adresimizden veya 0850 210 66 66 numaralı telefonumuzdan ulaşabileceklerini belirtmek isteriz.

İsim veya soyisimde hata. Eğer düzenlen bilette isim veya soyisimde hata var ise, havayolunun, herhangi ekstra bir ücret ödemeden, düzenlemesi muhtemeldir. Havayolun şart ve koşullarına istinaden, böyle bir değişiklik, 1-3 harfe kadar yapılır. Eğer bir harf değişikliliği biletteki hazan ismin tamamını değilşmesine neden olursa, havayolu şirketi bu düzenlemeyi kabul etmyebilir. Örneğin : " Аyada- Aydan"
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ben ve ailem çifte vatandaş. Bulgaristan vatandaşlığımız var (Bulgaristan pasaportlarında isim soy isim olarak 3 isim geçiyor. mesela annemin fatma aptullah hasan. fatma annemin aptullah annemin babasının hasan soy isim. ama pasaportta aptullahı baba olarak ayırmıyorlar ikinci isim olarak geçiyor). İnternet üzerinden pegasus sunexpress onurair atlas globalden değişik zamanlarda bizimkilere bilet aldım. Genelde fatma hasan olarak aldım. Şimdiye kadar hiç bir sıkıntı çıkmadı.

sadece geçende paristeki teror saldırısından sonra fatma hasan isimde bi teroristi arıyorlarmış isim benzerliğinden biraz sıkıntı çekti o kadar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.