Şimdi Ara

YURTDİSİ sifir LG G2 yardim linkteki alinirmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sanmıyorum kardeşm ben aldım jelatinli herşeyi yepyeni yurt dışı cihazı geldi sıfırlanmış olsa yurt içi cihaz olurdu birde ellerinde birsürü var bu kadar telefonu bulup sıfırlamakla uğraşmazlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen 550 ye almissin kardeş seninki olabilir ama ama 350 falan satanlar gerçekci değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihsanmx kullanıcısına yanıt
    kahramanfb03 K kullanıcısına yanıt
    kahraman arkadasin dedigine katiliyorum. Sali yada perşembe gelince görürüz sifir mi yoksa toplama sifirlanmis mi. Izlenimlerimi paylasacagim.

• ihsanmx kullanıcısına yanıt
    Ama benim ki get ilandı get ilan komisyon farkı alıyor o yüzden pahalı ben sıkıntı olacağını sanmıyorum

• kahramanfb03 K kullanıcısına yanıt
    370 lirayi getle gönderse 405 lira falan yapar.

• abdullahkrz A kullanıcısına yanıt
    Yanında birsürü aparat göndermiş onların parasıda dahildir fiyatı kendi isteyerek pahalı tutmuştur aldık artık ben menunum satış sonrasında da ilgilendi mesajlara hemen cevap veriyor pazartesi yeni şarj aleti gönderecek üste verdiğim parayıda hizmete sayıyorum ben

Değer hocam öyleyse . Bende getli bulsam getli alacaktım. Elimde n73 var gelen telefona imeisi kopyalasammi diyorum. Kayıtlı ve yolcu yanında kaydedilen imei olarak gözüküyor

Kardeş telefon gelince hiç elleme öle kullan zaten kapanacak olursa 1 ay önceden mesaj gelir bu telefon kapanacak diye o zaman n73 ün imei sini kopyalatırsın ama o zaman n73 ü kullanmaman gerek çünkü aynı imei iki telfonda kullanırsa imei kapatabilirler

N73 bozuk zaten hocam açılmıyor :D herşey için sağolun çok yardımınız dokundu

Ne demek hocam her zaman bu forumun amacı bu zaten varsa bi duanızı alırım bende

Olmaz olur mu duaların sizinle :)

Eyavallah sağolasın telefon gelince yazışırız hayırlı günler

Hocam sizin g2 hangi renkti. Ben gold sipariş vermiştim internetten baktım goldda soyulmalar oluyormuş. Siyahla değiştireceğim sanirim

Hocam bende siyah var alırken yanında iki tane slikon kılıf göndermişler onunla kullanıyorum ama bana sorarsan değiştirmene gerek yok renge göre değişmez soyulma işi zaten öle kullanma şeffaf slikon kilıf al hem korur hem de telefonu gösterir bir iki kişinin soyuluyor demesine bakma düzgün kullanmassan siyahta soyulur metal telefonlar bile soyuluyor sen al kullan o diyenler siyahını kullanmış mı da soyuluyor gold rengi diyorlar her yorumu dikkate alma

• Ürün geldi bugün kontrol etmeye gittim. Kutusu yurtici g2 kutusunun şeklinde. Ama üstüne g2 yapiskani yapistirmislar. Kutu içeriği orjinal degil sarj aleti kablo kulaklik. Telefonu kontrol ettim kayıtlı degildi aradim geri gonderin kayit edip gonderelim dediler. Geri gonderdim. Yurtici g2 lerden kasasında degisiklik var. Led bildirim ışığı kucucuktu . Normalde buyuk guzel bi bildirim ışığı vardı. Birde kamera caminda cizikler vardi. Sanırım toplama ürün

Dekki o yüzden bu kadar ucuz bu telefonlar ufak tefek hataları var hocam benc 550 tl yi gözden çikarın benim önerdiğim getli olanı alın

hocam dediğin gibi getli 550 ye alacağım. yada lg k10 zenfone 2 falanda düşünebilirim. veya temiz ikinci el 5s
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.