Şimdi Ara

YURTDİSİ sifir LG G2 yardim linkteki alinirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibindede telefon bakarken bu ilanla karsilastim . sifir kutulu orjinal 3 yil kayit garantisi 20 gun iade garantisi vs . mantikli geldi. Magaza sahibinden.com onayli. Danismak istedim sizlere alacagim ürünü buyuk ihtimal. Yardimci olursaniz minnettar kalirim. Ogrenciyim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-ikzler-iltsmdn-orjnal-lg-d802-g2-grantili-32gb-gel-plusgoral-dukkdan-314158313/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş bende babama 550 tl ye aldım sahibinden.com dan get ilanlıydı bizimki hiçbir sorun çıkmadı sıfır orjinal ürün geldi sen aldın mı bu telefonu aldıysan memnun musun kardeşime de alacaz da bundan alalım olmassa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahramanfb03 K kullanıcısına yanıt
    Likteki adam mesajlara cevap vermiyor ve telefona bakmiyor. Baska bir telefoncu buldum sahibindenden ilgileniyor. 400 tlye kapida kontrollü ödemeli gonderecek. Şuan yokmuş bikac gune gelir haber veririm dedi. Sende alacaksan sanada haber veririm istersen. Sen alali ne kadar oldu sorun yasadinmi. Seninkide mi yurtdisi kayitliydi

• Ben 550 tl ye aldım get ilanlı bir gün test edip ondan sonra onayladım 1 ay anca oldu daha alalı benim ki de yurt dışı kayıtlı 4 ay sonra imei değiştirmen gerekebilir dedi adam şuan çok memnunuz birde kardeşime alalım diyoruz ama 350 tl civarı olanlar nasıldır bilemiyorum eğer alırsan nasıl olduğunu yazarsan sevinirim.

Siz nerden almistiniz get ilanli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazilim icin laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ilk attiginiz 550 beni asar suan. Diger attiginsa yayinda değil hocam

• Ben attığımda bitmemişti süresi neyse bu aynı kişi aynı fiyat

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-lg-g2-32-gb-2-yil-garantili-sifir-urun-kapida-kontrollu-odeme-318368550/detay

Sahibindendeki tum sifir yurtdışı g2 satanlara mesaj attim. Ege iletişim diye bir magaza var sahibinden onayli mesaj attim kontrollu odeme varmi diye ve engellediler. Onlardan uzak durmak lazım. Bir tane ilgilenen biri buldum ve kapıda kontrollu odeme ile alacagim. Mesaj atinca cevap vermiyolar ama arayinca cok ilgilendiler.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-lg-d802-32-gb-2-yil-garantili-sifir-urun-kapida-kontrollu-odeme-312792222/detay

• Siparis verdim. Sali gunu elimde olur izlenimlerimi paylasirim. 370 tlye aliyorum.

• abdullahkrz A kullanıcısına yanıt
    Görüşlerinizi bekliyorum hocam gelince kapıda iyice inceleyin eğer şarjı falan yoksa açılmıyorsa geri iade edin hayırlı olsun

tamamdır dediğiniz gibi yapacağım. başka dikkat etmem gereken bişey varmı
    Adaptör ve kablonun orjinalliğine dikkat edin çakma şarj aleti telefonu bozar telefonu açip ayarlarını kurcalayın kameraya bakın bağlanabilirseniz wifi den internete bağlayın bu gibi şeyler

Tamamdır elime gecer gecmez izlenimlerimi paylasacagim. Tek korkum imei sıkıntısı. Yarin birgun kapanir diye korkuyorum.

Kardeşim imei zaten yoktur telefonda 4 5 ay sonra kapanır büyük ihtimalle o yüzden ucuz zaten benim aldığım adam da öyle dedi kapanır dedi senin ki de öyledir evde kullanmadığın eski tuşlu telefon falan varsa kapanınca onun imeini g2 ye klonlatırsın

Benim aldığım g2 nin şaej aleti bozuldu bugün adama mesaj attım yenisini gönderirmisin diye tabi abi pazartesi hatırlat hemen gönderiyim olaylar yüzünden bugün kargocular kapalı dedi 10 dakika içinde çok iyi satıcı

• Beyler bu elemanlar galiba refurbished(sıfırlanmış) ürün satıyorlar. Bir araştırın derim. Arka kapakta LG yazısının üstünde ekstra bir band var.

• ihsanmx kullanıcısına yanıt
    Bunu nasıl anlayabiliriz. Ürün gelince kontrol edip alacağım . Ne yapmam lazim

Dediğim gibi arkadaki lg yazısının üstünde normal telefonlarda olmayan sonradan yapıştırılmış bir bant var. Anladığım kadarıyla o bant gösteriyor. İlanları incelerseniz bazılarında görürsünüz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.