Kesinlikle mantıklı. Türkiye'den almış olduğum iPhone 12 Pro Max cihazı iki sene kullanıp üç ay kadar önce 22.000 TL 'ye satmıştım. Üzerine biraz nakit koyup Irak (Erbil) 'e gitmiştim, günübirlik. 14 Pro Max, Apple Watch Ultra, Şarj Adaptörü, Apple TV alıp geri döndüm. Neredeyse yarı fiyatına geldi herşey. (Uçak biletini indirimli almıştım) Kesinlikle tavsiye ederim. Kayıt işlemleri dahil gayet hesaplı olmuştu. Erbil ile ilgili sorun olursa cevaplarım hocam. |
yurtdışı telefon Kullanmak mantıklı mı ? (2. sayfa)
-
-
Ne iPhone muş birader milleti derbeder etmisler herkes olmuş biçare
Yav arkadaş bu firma kadar kullanıcısını kısıtlayan hiç bir firma yok alt tarafı telefon
İnsanlar buradan muz cumhuriyetine uçuyor acayip fiyata bir garip telefon alıyor 180 artı 170 kullanıyor başka bir keklik arıyor garibime kilitleyip kaçıyor doogru çilek cumhuriyeti
Nette dolandirilanlar kafayı siyiranlar
Üzülüyorum size arkadaşlar bu ne hal böyle
Telefon ula bu
Üç kuruşluk telefonla arasındaki fark ne müşterisini opmesinden başka
Fotojenik değil çoğu insan işte beni kuğu gibi gösteriyor diyorsanız göz yanılgısı o
Damadın önüne çıkınca sönersiniz
Vay arkadaş vay insanlar yuzelli bini buna mı verip mağdur oluyor internet kurban dolu
Abovvvv.
TCL L7 bin TL ye iki yıl önce aldım ama klasiniza yakışmaz boş verin
O parayı verdikten sonraaaaaaaaa
Ama değil mi ki kilosu üç kuruş olan şeyin gramına elli TL verip bardak bardak içip soru sormayan da bu kitle değil mi
E madem öyle ode babam ode
Devletim kazanıyor işte
Böyle bol nimet nerede insanlar hipnotize
Kürtajdan kazanıyorum birader sana ne
E anca öyle ancaaa öyle.
Alt tarafı fotoğraf cekileceksin birader bu ne karmaşa böyle bilmiyok mu biz seni
maliyeti 100 dolar bunun 150 000 TL etmez ki
Vallahi etmez yav etmeeez uyanın artık
O resimdeki zaten sen değilsin ki.
Bir yere hayır yapın e yapmazsınız ki
Bura da ha bire reklam pompalıyor 29 yıldır internete girerim daha internetten gördüğüm reklamdaki hiç bir şeyi almadım yarım trilyon reklam yolladiniz da ne oldu.
Opera bekle geliyom.
youtubeŞener şen koşma sahnesihttps://m.youtube.com/watch?v=Bfs671NAufM&pp=ygUUa2VtYWwgc3VuYWwga2_Fn3XFn3U%3D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 15 Kasım 2024; 5:11:40 >
-
Yurtdışı telefonlarda e-sim/fiziksel sim arası gidip gelip kaydettirmeden kullanmaya devam ediliyordu bi' aralar bu hala mümkün mü ?
-
1 yıl değil.
Sim 1+ Sim2 yada
Sim 1+ E-Sim şeklinde çalışıyor.
Bazı sahtekarlar Sim 1+ Sim 2+ E-Sim var hepsini sırayla kulanırsın 1 yılda diyor bu yalan...
Yani 4+4 =8 Ay açık kalabilir.
Ama
Sim 1+ E-sim yada
Sim 1+ Sim2 yapınca =Agustos tan sonra
Tekrar sim1 çalışmaz taa yılbaşına kadar!!
Simkart takılan powerbank/ssd benzeyen cihazlar cıktı.
Wifi üzerinden ayarlama yapılıyor.
Onlarıj topluca imei kaydı olduğu için daha ucuza mal oluyor.
Böyle alternatif cihazlar var!!
Bol internetli paket gerek Wi-Fi üzerinden cihazı arama kullanma sağlıyor!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 16 Kasım 2024; 23:3:43 >
-
başlık garantili telefon almak mantıklı mı olsun
-
Teşekkürler hocam. Bu alet sanırım sadece iPhone için ama Samsung içinde server kayıt varmış. Biraz yamuk geldi bana insanlar memnun olsa da. Şalvarı şaltak devleti ortak edeceğiz yediğimize :/
-
Samsung içinde çalışır bu yöntem.
Samsung server kayıt olayı çok sıkıntılı.
S23 var 4-6000₺
S24 ara sira sözde server açık kayit mümkün ama 8-10 aydır kapalı 10.000₺
Kendi başıma gelen bir olay anlatayım.
Samsung A35 5G yurtdışı (Gürcistan) almıştım.
Türkiye'de 10.000₺ ben 4500₺ almıştım.
1.500₺ verip IMEI kayıt yaptırdım.
Root+ yazılım değişikliği ile IMEI değişti
Hiçbir bankacılık uygulaması çalışmadı.
Mecburen Redmi Telefon aldım.(note 13 pro 4G)
Yurtiçi kayıtlı 12gb ram 512gb hafızalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 18 Kasım 2024; 14:5:20 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X