Şimdi Ara

Yurtdışı Yüksek Lisans Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitiriyorum. Mezun ortalamam 2.5 olacak gibi. Ya kendi dalımda yada işletme üzerine yurtdışında yüksek lisans yapmak istiyorum. İngilizcem orta seviye. Bir şansım var mıdır? Nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avrupa düşünüyorsan Ielts en az 6.5 , Amerika düşünüyorsan Toefl en az 84 üstü olmalı.Orta seviye ingilizceyle olmaz bu iş. Ortalamayı biraz yükseltmeye bak 3 e çekebilirsen burs şansı var.Almanya'da 2.5 ortalama üstü olması durumunda üniversiteye harç ödemiyorsun ama kalma vs sıkıntı.Euro'nun durumu malum.

İşletme masterı düşünüyorsan MBA programlarına bak. Başka sorun varsa cevaplayabilirim. İyi geceler.
  • peki avrupa da yada amerikada burslu yüksek lisans yapma nasıl oluyor bilginiz var mı ?
  • aliakay96 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben çok araştırdım bu konuları hala da araştırıyorum. Yalnız ben tasarım istediğim için tasarımla ilgili bölümleri araştırdım. Yüksek lisans 3'ün altında ortalamayla zor.(Amerika için, kabul edenler de dandik okullar) Burs için de çok iyi bir ortalama ve çok güzel bir portfolyo istiyorlar. Diğer bölümler için de sanırım ortalamanın çok iyi olmasına ve İngilizce seviyesine bakarlar bence. Ben fiyatlar aşırı uçuk olduğu için ve burs alamayacağımı bildiğim için vazgeçtim.
  • canersanli C kullanıcısına yanıt
    Niye ama benim baktığım okullarda (Almanya) genelde sadece harç gibi bir para ödüyorsun 400-700 euro arası. Bence vazgeçme Almanya, Avusturya, Hollanda çoğu okulda yıllık ücretler cüzi rakamlarda
  • Aynen Almanya'da okul ücreti yok. Hollanda 15000 Euro falan onu da geçtim :D Şimdi Almanya'ya yoğumlaştım bakalım araştırmalarım devam ediyor :D
  • merhaba ,

eger uzaktan egitim dusunurseniz American Vision University Web adresine bir gozatin. MBA programlari var.

http://americanvisionuniversity.org/

ve su anda turkiyedeki ogrenciler icin %30 burs olanagi saglamaktalar. eger toefl iniz yoksa, universitenin kendi sinav sistemleri var.orta seviyede ingilizceniz varsa yetecegini dusunuyorum.

umarim yardimci olur.

simdiden basarilar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüksek Lisans ve Askerlik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Enda77 E kullanıcısına yanıt
    Benim istediğim diplomayı alayım yeter değil, hem yurtdışı kültürü hemde yabancı dil gelişimi. Fiziksel olarak orada bulunsam daha iyi olur, yinede önerin için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.