Şimdi Ara

Yurtdışı İşletme Yüksek Lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, şu an Marmara Üniv İng Mütercim Tercümanlık'ta okuyorum, son sınıfım. Muhtemelen 2.70 civarı bir ortalamayla mezun olacağım, ingilizcemle ilgili bir sıkıntım yok. Mezun olduktan sonra işletme, uluslararası ticaret vb. bir bölümde yüksek yapmayı düşünüyorum yurtdışında. Maddi açıdan beni çok yıpratmayacak (toplam masrafımın yıllık 30 000 doları geçmeyeceği) hangi ülkeleri önerirsiniz? Bunun dışında mezun olduktan sonra oraya yerleşebilmek, iş bulmak vs. de bir isteğim, bu yönden şu ülke iyidir, veya şu alanda master yaparsan kafan rahat olur diye önerebileceğiniz ülkeler veya alanlar var mı? Şu an için Rusya, İskandinav ülkeleri, Almanya, Amerika, Kanada ve İngiltere üzerine eğildim, bu ülkelerde eğitim almış ve almakta olan kişiler neler derler?

• Bende dusunuyorum kanada ve dil varsa almanya olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce var, almanca başlangıç seviyesi. Almanya'da masrafım ne civarda olur acaba? Bir de, okullardan kabul alma şansım nedir?
  • Amerikada ve Avrupanın çoğu ülkesinde not ortalaması sıkıntı olacaktır. En az 3 şartı aranır. Rusya'da ise Moskovada dahi çok rahat 30.000 dolar ile yaşayabilirsin. Okul harçları 2-10 bin dolar civarında Moskovada. Ancak Rusya için Rusça şartı var. Bunun için en az bir yıl hazırlık görmek zorundasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.