Şimdi Ara

Yurtdışına gitme imkanım var ama gitmek istemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngiltereye gidersen zaten tek başına bir şeyler yapmış olacaksın oraya gidip direk bir elin yağda bir elin balda olmayacak. Yaşın biraz ufak galiba arkadaşların da dediği gibi gitmezsen inanılmaz pişman olursun.

• İngiltere'de ekmek 15 lira civarı hatta daha fazla olan bile var. Meyve sebzeyi de taneyle alıyorlar. Düşünsene üzümü taneyle aldığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrian -- 6 Mayıs 2021; 18:14:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: try1241

Up

bu kadae insan sana yazmış

troll konu mu bu

• Ne trollü kardeşim fikir almaya çalışıyorum farklı görüşleri okumak istiyorum çık git artık şu konudan başkalarına fesatlık yap.

• senin yerine ben giderim pm gel

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin yerine ben gideyim ayda 500 pound yollarım sana olur mu?

şu nasıl gideceksin diylen rahatsız adamı takma kafaya delinin teki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 7 Mayıs 2021; 1:32:4 >
  • hocam sen ciddi misin akrabanız da seni istiyorsa git kurtar kendini tövbe estağfirullah

kendini geliştirsen ne olur burada asgari ile çalışırsın maksimum

• Ne asgarisi hocam 4k maaş alıyorum. Yurtdışına gitmek istiyorum ama kendi emeğimle imkanlarımla olsun istiyorum.

• Astrian kullanıcısına yanıt

çekirdeği bile daneyle alıyorlar hocam, durumları çok kötü. özellike çiğ kabak çekirdeği..

• alın bunu burdan

• Adam ingiltere iyi değil gitme demiş ya la.git kardeşim,para biriktirmeye bak en kötü dönersin sonra.

• Allahın kerizi  

• Eğer gitmezsen ilerde çok ama çok pişman olursun benim gibi,fırsatını bulduğun anda kaç bana dua edersin ilerde,bizim ülkede yerinde sayarsın

• try1241 T kullanıcısına yanıt
    Hocam örnek verdim zaten.İyi o zaman orta Doğuda başarılar.
  • Tamam yine emek harcayacaksın gidip orda çalışacaksın havadan gelmiyorki para.Orası bambaşka bir dünya git tecrübe et paradanda iyi birşey.Baktın kafana yatmadı döner gelirsin.İlerde niye gitmedim diye pişman olmak daha kötü...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HA-DH kullanıcısına yanıt
    İşte biz de kiloyla alıyoruz ama halkımız nankör. Bundan 25 sene evvelsine kadar tüp almak için sıra beklenirdi. Şimdi arayorsun tüpçüyü, asgarî ücretin 1/20'si (140TL) karşılığında tüpünü alıyorsun. Mesela akıllı telefonlar da bu hükümet devrinde geldi, üzerimizde emekleri çok fazla. İngilizler klasik ayağına eski püskü arabalara binerken biz burada 5-10 sene yemesek içmesek 0 araba alıyoruz. Araba alacaksan da yediğinden içtiğinden kıs biraz değil mi yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrian -- 7 Mayıs 2021; 4:35:26 >
  • try1241 T kullanıcısına yanıt
    Orada 4000TL ile ancak 300-400 ekmek alırsın, burada 2000-3000 tane. Hükümeti beğenmeyenler bunları da görsün. Avrupa açlıktan kırılıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.