Şimdi Ara

Yurtdışına gitme imkanım var ama gitmek istemiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yine yurtdışında yaşamak için bir taraflarını yırtacak eleman gelip, “gitme ülkende kal çalış” yazmış. Zushhsa. Kıskançlığın, aşağılık kompleksinin böylesi.

Neyse, ben Kanada’da yaşıyorum kesinlikle gitmeni tavsiye ediyorum. Özellikle İngiltere Birleşmiş Krallık ülkesi olduğu için vatandaş oldığunda diğer Birleşmiş Krallığa ait ülkelerde gidip yaşayabilirsin. Yaşam şartları çok yukarıda. İlk başta memleketini biraz özleyebilirsin kültür farklılığından ama zamanla geçiyor merak etme. ZAten biraz da kişisine göre. Bakarsın hiç özlemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git kurtar kendini

• Düşünme bile gitmeyi buradaki gitme diyenlere de bakma bilirsin Türk milleti kıskançtır ben gidemiyorsam kimse gitmesin diyen bir zihniyet bunların çoğu. Aynı fırsatı bunlardan kime versin toplumlarını vura vura giderler. Kendini düşünmüyorsan ilerde çocuk sahibi olacaksan onları düşün. Bu çocuk gelecek kaygısı içinde büyüyüp sen bu çocuğa oğlum/kızım böyle bir fırsatım vardı sen şuan İngiliz vatandaşı olabilirdin ama ben gitmeyip burda kaldım gibi bir şey dersen yüzüne tükürler muhtemelen. Ayrıca ülkenin demografik yapısı da korkutucu Ülkede en az 5 milyon Suriyeli var ve deli gibi ürüyorlar şimdi bile nüfusun %5.5 gibi bir oranını oluşturuyorlar. 20 yıl içinde bu oran %15eri geçebilir dolayısıyla bu Allah korusun ülke içinde sıkıntılara sebebiyet verebilir. Ekonomiden bahsetmiyorum bile. Ülkedeki kadın cinayeti oranları falan da ortada. Devlet yardımları falan da keza. Kısacası ülke ne ekonomik anlamda iyi ne sosyal olarak iyi ne kültürel olarak ne siyasi olarak. Bu saatten sonra ülkenin tek iyi tarafı doğduğun ülke olmuş olması. Olsun vatanım milletim burda kalacağım dersen tabiki bize saygı duymak düşer ama bence yapma.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yine kendi emeğinle yapacaksın zaten. Kendin çalışacaksın. Türkiye' de bir işe girerken tamamen kendin girebilecek misin? Burada da referans olmadan işe girmek zor. Lütfen saçmalamayın ve imkanınız varken lütfen gidin. Oraya gidince yeni dil öğreneceksiniz, iyi para kazanacaksınız, yurt dışı tecrübeniz olacak vs vs vs... Burada kalmak gibi bir hata yapmayın.

• uppppp

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.