Şimdi Ara

Yurtdışında alışveriş hayal oldu tüm yollar yeniden (!) ona çıkıyor: Casio F-91W (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben geçen hafta amazondan saat sipariş verdim dün ipta etti siparişi sanırım bu vergi işlerinden dolayı gibi geldi ki zaten bende iptal etmek istiyordum , bana ulaşana kadar 30 euro bandı muhabbetine denk gelecekti ii oldu fazla para vermek zorund akalabilridim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dmix kullanıcısına yanıt
    Bana geldi mail
    Bu 30 Euro muhabbetinden dolayı iptal edilmiş. Tr de hem 2 karı fiyatınaydı hemde bedeni yoktu. Buna müsebipleri allah kahreylesin

• Çocukluğumda 4-5 tanesini kırıp içindekileri anlamaya çalışamıştım. Mahalledeki arkadaşlarla incelemiştik hatta birini. Babam saatin noldu diye sorana kadar her şey çok eğlenceli giderdi 😊

• 30 sene öncesine mi döndük yani?

• ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt

Dstum o teknolojik açıdan hissedilen dönüş medeniyet açısından bakmak gerekirse çok daha geriye ışınlandık Yurtdışında alışveriş hayal oldu tüm yollar yeniden (!) ona çıkıyor: Casio F-91W 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 17 Ağustos 2024; 20:8:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

O işleri de Allah'a bırakmayın yahu seçim oluyor 23 senedir aynı kişiye oy veriyorsunuz bugün seçim olsun yine kazanır kendimizi kandırmayalım.

• Çok güzel bir haber olmuş. Üzgün girdiğim haberi tebessümle tamamladım. Hazırlayana çok teşekkür ederim. Tekrar tekrar teşekkürler.

• ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Ne biliyon kime verdiğimi. Verdiğim oy bir halta yaramadığı için Allaha havale ediyorum zaten.

• Sarayın önüne bir kamyon boşaltmak lazım mevcut hükümet yetkilileri ve yalakalrı alsınlar .

• Teneffüse kaç dk var

• Yazı F91 çok güzel saat başka saate gerek yok çok şükür, şükür edin diyor.

• Müjde!
    Yurtdışından alışveriş limiti düşürüldüğüne göre artık her ay cari fazla verip şahlanıp uçuşa geçeceğiz
    Bir tek kendilerinin aklına gelen bu müthiş finansal enstrüman ile artık ekonomik süper güç olacağız ve düşmana korku salacağız.
    Bu vesile ile bu inovasyonu gerçekleştiren yönetimimize ve bu forumda bizlere bıkıp usanmadan "cari açık var almayın lo!" diyerek eğiten ekonomist şakşakçılarına teşekkür etmeyi borç bilirim.

• yurt dışı seyahatine özellikle Amerika'ya gidenler almasın... direkt bombacı diye alı konulurlar...

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

• Acemi birliğine girerken üst araması yapan başçavuş ,” herkesin kolunda kasyo, oğlum bunları size kim kasıyo lan!” Esprisi yapmıştı.
    O zaman dedim bu askerlik zor biter..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saate 800 lira vermek de nasıl bir aptallık olur bilmiyorum. Eskiden en ucuz olduğu için alınıyordu şimdi sizin gibiler yüzünden o da kendini Abdurrahman çelebi zannediyo. Bunun yerine amazfit neo hem aynı tarz hem akıllı hem de rahat 2 hafta şarj. ??

• Onu bunu bilmem de, 90'larda herkes takardı.. Bir de hesap makineli saatler çok popülerdi.. 2000'ler gibi kumandalı, yani kumandalı TV'leri açıp kapatan, kanal değiştiren saatler çıkmıştı, onlar çok popülerdi.. Ben de hâlâ 90'ları çok severim.. 80'ler, 90'lar.. Bence her anlamda çok kaliteli yıllardı.. Sanattan, teknolojiye, modaya.. Ben mesela hâlâ vintage ürünler almaya çalışıyorum buldukça.. Geçen bir gömlek buldum aldım mesela, 90'lardan kalma, hala yepyeni.. Taa o zamanlardan düşünsene abi.. En az 80'lerden kalma saat aldım bugün de, hâlâ çok güzel görünüyor.. Ama yeni gömlekler bir sene giysen üstünde yırtılır, saatler kolunda paralanır.. Adamlar ürün yaparken ömürlük yapıyormuş abi eskiden, şimdi ise kullan at yapıyorlar.. Eskiden ürün çabuk bozulursa, ürünü yapanın adı lekenirmiş, şimdi çabuk bozulup yenisini al diye ellerinden geleni yapıyorlar..

• alaz1903 kullanıcısına yanıt
    seçimde aldatma ve kandırma partisine oy verenlerin sonucu...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.