Şimdi Ara

yurtdışında askerlik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HoXLeY

@webislander

çok sağolun hocam dediğiniz doğru yanlışlarım varmış onu öğrendim bu başlıkta.iyi bayramlar

@noktanınsâbiti

bu durumu önceki mesajınızda da güzel bir şekilde özetlediniz hocam.öğretmenlik ders vermek bana uygun bırsey degıl bıraz sabırsızım cunku bu konuda.

merak ettıgım sorunun cevabını almıs bulunmaktayım hepınıze cok tesekkur ederım

ders verip vermemek konusunda senin fikrini sormayacaklar. ders vermen konusunda emir verecekler. eğer gönüllü değilsen boğaziçi mezunu olmak dezavantaj olacak sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordinarious

Surpentor isimli arkadaşın üslubu pek hoş olmasa da özünde anlatmak istediği doğru. Bu konuda 2 unsur var bana göre: Torpil ve ağlamayana meme vermezler kuralı. Torpilin varsa hiç çekinmeden ileteceksin. Torpilin yoksa ilk günden itibaren çok da göze batmadan bölük komutanının ilgisini çekeceksin. Baktın kafa adam, askerin derdini dinleyen türden biri falan, gidersin odasına durumu açıklarsın. Ama sana verecekleri görev o birlik içinde olur en fazla. Yani atıyorum askerliğin Konya'ya çıktı. Ordan seni Genelkurmaya göndermeleri mucize. 2 dönemdir kısa dönemlerin usta birlikleri de teslim olmadan belli oluyor. Kolay kolay değiştirmezler. Yurt dışı zaten imkansız. Kısa dönem askeri yurt dışına göndermezler heralde. Yukarda bir arkadaşın bahsettiği gibi komutan çocuğuna ders verme konusu olabilir. Askerde komutanların şahsi işlerinin askerlere yaptırılması kağıt üzerinde yasak olsa da çaktırmadan ders vermen karşılığında sana rahat bi görev verir, mesleğinle ilgisiz bir görev olur ama rahat edersin en azından.

Paşa paşa yapacak askerliği amaçmış daha iyi şeyler yapmakmış falan hikaye böyle şeyleri yemem ben komutanlar hiç yemez

Komutanlardan neler duyacak daha duur Onlar aslan evlat bak nereleri bitirmiş bu kenarda yatsınmı diyecek

Rahat askerlik yok zaten yurt dışında örneğin kıbrısta ekstradan spor var ordada bedavaya oturtmuyorlar kimseyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordinarious

Surpentor isimli arkadaşın üslubu pek hoş olmasa da özünde anlatmak istediği doğru. Bu konuda 2 unsur var bana göre: Torpil ve ağlamayana meme vermezler kuralı. Torpilin varsa hiç çekinmeden ileteceksin. Torpilin yoksa ilk günden itibaren çok da göze batmadan bölük komutanının ilgisini çekeceksin. Baktın kafa adam, askerin derdini dinleyen türden biri falan, gidersin odasına durumu açıklarsın. Ama sana verecekleri görev o birlik içinde olur en fazla. Yani atıyorum askerliğin Konya'ya çıktı. Ordan seni Genelkurmaya göndermeleri mucize. 2 dönemdir kısa dönemlerin usta birlikleri de teslim olmadan belli oluyor. Kolay kolay değiştirmezler. Yurt dışı zaten imkansız. Kısa dönem askeri yurt dışına göndermezler heralde. Yukarda bir arkadaşın bahsettiği gibi komutan çocuğuna ders verme konusu olabilir. Askerde komutanların şahsi işlerinin askerlere yaptırılması kağıt üzerinde yasak olsa da çaktırmadan ders vermen karşılığında sana rahat bi görev verir, mesleğinle ilgisiz bir görev olur ama rahat edersin en azından.
    yedek subaylar yurtdisinda askerlik yapabilir mi peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: nahnutreis

yedek subaylar yurtdisinda askerlik yapabilir mi peki?

Alıntıları Göster
    Bizim dönemde (375) 2 kişi Katar'a gönderildi. Duyduğuma göre 376. dönemde Somali'ye gönderilen 1 kişi olmuş. Imkansız değil ama çok düşük ihtimal. 500 kişi içinden 2 kişi falan oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.