Şimdi Ara

Yurtdışında Avea Kullanımı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
14.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kapsama alanı dışına çıkarsan yada pil çat diye biterse oranın operatörünün anonsu gelir, normal kapatırsan uçakta ve karada normal avea ulaşılamıyor anonsu gelir, ayrıca uzun sure kalacaksan günlük 15 tl paketi yerine 1 gb 25 tl 2 gb 35 tl haftalık paketler ve aylık 60 dk 6 tl aranma paketi var boyle bi kombinasyon ile cok daha ekonomik bir çözüm yapmış olursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maart cevap için teşekkür ederim, aklıma takılan bir detay oldu cevabında pil bittiğinde oranın operatörünün anonsunu duyarsınız demişsin ama telefonu kapatırsan Türkçe telefona ulaşılamıyor olarak duyarsin diyorsun bu iki durum birbirinin muadili koşullar değil mi ikisinde de telefon kapalı sonuç olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clainlawra C kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak değil, kapanırken telefon şebekeye ben gidiyorum beni boşuna arama diye sinyal yollar, pil biterken eğer bataryan eskiyse çat diye kapanıyorsa telefon şebekeye o mesajı geçemez biri seni aradığında karşı taraf uzun sure bekler sonunda oranın sebeksi senin cihazi bulamadığında pes eder ulaşılamıyor tonu verir

• Tamamdır açıklayıcı oldu bu , enteresan olan Avea'nın müşteri hizmetlerine bağlandım beni yurtdışı depertmanina aktardılar .Onlar Türkçe anons şeklinde aradığınız numaraya ulaşılamıyor şeklinde bir anas duyulmayacagini söyledi.Telefin kapalıyken evet anons duyulacakmis ama aradığınız numaraya baglanilamamktadir şeklinde bir mesaj olacakmış.Galiba durumu tam anlamıyla cozumleyebilmem için öncelikle oraya gidip bunu deneyimlemem gerekiyor yani bu riski almam:)

Mesela ben oradayken biriyle konuştuğumda telefon mesgulekn yani beni babam ararsa nasıl bir şey duyacak o da ayrı bir durum,soru çok

Arama bekletme açık ise normal aveanin aradığınız kişi meşgulü bekletme açık değilse meşgul, tüm hizmeti aracı operatör üzerinden Avea veriyor data paketi alırsan ip bile Avea ipsi oluyor, engelli siteler bile engelli oluyor, baban cok teknoljik biriyse sadece geç bağlantı kurulacağından bekleme süresi ile olayı çakabilir

Merhaba şuan ben de aynı sorunu yaşıyorum bir seyahate çıkacağım ailemin öğrenmesini istemiyorum avea yurt diši aranma 60 dk tarifesini alacağım ama pek çok şikayet var emin olamiyorum siz ne diyorsunuz nasıl geçti herhangi bir sorunla karşılaştınız mi ? Ayrıca hattım faturalı ama hala bu tarifeyi ek olarak alabiliyor muyum zaten 4 günlük bir seyahat olacak 60 dakika harcayacyimi sanmıyorum ekstra paralar öder miyim?

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca Türk Telekomun sitesinde soyle bir ibare gördüm
    Paketin satın alındığı ay müşterinin faturasına yansıtılacak aylık ücret hesaplaması yapılırken; aktivasyon tarihiyle paketin tüketilme durumu dikkate alınır. Paketin satın alındığı ay fatura dönemi sonuna kadar tüm paketi kullanan müşterilere paket tam ücreti yansıtılırken, kullanmayan müşterilere ise gün bazlı ücretlendirme yapılır.
    Bu ne demek oluyor?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.