Şimdi Ara

Yurtdışında Dil Okulu Tecrübelerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
13
Favori
56.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Hocam bende ingilizce öğrenmek istiyorum ama sıfır desek yerinde bir söz olur. Çat pat biliyorum. What is your name , how are you filan bunun için direk yurtdışı tavsiye eder misiniz yoksa ülkemizde biraz başlayıp daha sonra gitsek mi iyi olur ? Sanırım üniversite okuyorsun , üniversite okurken gitmek daha mı faydalı olur ?
    edit:...... tarihlere bakmadan cevap yazmışım ilk mesajda....

gurkankaraorman haftalık bir eğitim için 500 dolar olması açıkcası bana çok geldi. Eminim bu sadece eğitim için olan kısmıdır. birde bunun konaklaması ve yaşam masraflarıda var.

sınıfındaki türklerle gün içerisinde çok fazla türkçe konuşmazsan sorun yaşamazsın ingilizceni geliştirmekte. Şu an benim olduğum okulda, ben Türklerle karşılaştığım zaman sınıfta veya yemekhanede ingilizce konuşuyoruz yanıızda başkaları varsa. (çok nadir karşılaşıyorum Tüklerle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratdacht -- 22 Şubat 2013; 2:54:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkankaraorman

Öncelikle MErhabalar ;

Tam dil kursuna gitmeye karar vermek üzereyken gördüm öncelikle çok teşekkür ederim böyle bir paylaşımda bulunduğunuz için.

Şimdi benim ingilizce seviyem Pre-İnter. bugün görüştüğüm EF yetkilileri Manchester'i önerdi ve Türk öğrenci oranının %3'ü geçmeyeceğinin sözünü verdiler ( bir sınıf max 2 türk )

24 Haftalık yoğun ingilizce programı alacağım ( Haftada 32 Saat )

Herşey dahil fiyat yazmak istiyorum ( 12000$)

Şimdi 24 haftada benim giderlerim ne kadar olur tahmini Yani yanıma ne kadar Paund almalıyım ve önereceğiniz pratik yapmak için yerler mekanlar vs.

Cevap için şimdiden teşekkürler.

Ef ile gitme rezil bir firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bisikletle tur yapıyorum bazen.
    Sizce londara'ya gitsem bisiklet ve çadırımla üç ay yaşayabilir miyım?

• gamingmaster kullanıcısına yanıt
    Çadırda bir kişi için daha yer varmı acaba?
  • Kırmızı pervane
    Ben bu yaz tek basima veya bi arkadasimla 1.5 - 2 ayligina amerikaya gidicem. Yer belli degil.
    Yasimiz 16 . Sizler gibi istediğimiz zamanlar dolasabiliyormuyuz yoksa kampusden dışarı cikamiyormuyuz. Ayrica tek gitsem sanki yalnizlik cekermisim gibi geliyor .
    Ing seviyem iyi değil kotude degil
    Onumdeki 6 ay boyunca ing mi gelistirmeyi düşünüyorum
    Tek merakim orda tek basima yapabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkankaraorman

Öncelikle MErhabalar ;

Tam dil kursuna gitmeye karar vermek üzereyken gördüm öncelikle çok teşekkür ederim böyle bir paylaşımda bulunduğunuz için.

Şimdi benim ingilizce seviyem Pre-İnter. bugün görüştüğüm EF yetkilileri Manchester'i önerdi ve Türk öğrenci oranının %3'ü geçmeyeceğinin sözünü verdiler ( bir sınıf max 2 türk )

24 Haftalık yoğun ingilizce programı alacağım ( Haftada 32 Saat )

Herşey dahil fiyat yazmak istiyorum ( 12000$)

Şimdi 24 haftada benim giderlerim ne kadar olur tahmini Yani yanıma ne kadar Paund almalıyım ve önereceğiniz pratik yapmak için yerler mekanlar vs.

Cevap için şimdiden teşekkürler.

gittiniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Kırmızı pervane
    Ben bu yaz tek basima veya bi arkadasimla 1.5 - 2 ayligina amerikaya gidicem. Yer belli degil.
    Yasimiz 16 . Sizler gibi istediğimiz zamanlar dolasabiliyormuyuz yoksa kampusden dışarı cikamiyormuyuz. Ayrica tek gitsem sanki yalnizlik cekermisim gibi geliyor .

Yaşın küçükmüş. Arkadaşınla gitmeni öneririm. Kampüsten dışarı elbette çıkarsınız. Zaten böyle lise gibi dört bir yanı çevrili falan diye düşünme. Ayrıca yabancılar bu konuda rahat oluyorlar. Ha gece belli bir saatten sonra belki binadan dışarı çıkmak yasak olabilir ama sanmıyorum.

Tek başına gitmeni önermem. Biraz daha olgunlaş, daha çok zevk alırsın. Bu arada ingilizceni geliştirirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

Kırmızı pervane

Yaşın küçükmüş. Arkadaşınla gitmeni öneririm. Kampüsten dışarı elbette çıkarsınız. Zaten böyle lise gibi dört bir yanı çevrili falan diye düşünme. Ayrıca yabancılar bu konuda rahat oluyorlar. Ha gece belli bir saatten sonra belki binadan dışarı çıkmak yasak olabilir ama sanmıyorum.

Tek başına gitmeni önermem. Biraz daha olgunlaş, daha çok zevk alırsın. Bu arada ingilizceni geliştirirsin.

Cevap icin Teşekkürler hocam
    Arkadasimla giderim büyük ihtimalle. Peki gidince neler önerirsiniz. Yabancilarla tanışıriz falan tamam ama yani normal günlük hayatta nasil zaman geciririz.
    Birde dersler nasil oluyor siniflar falan kac kisilik ders anlatımları ne sekilde oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

Kırmızı pervane

Cevap icin Teşekkürler hocam
    Arkadasimla giderim büyük ihtimalle. Peki gidince neler önerirsiniz. Yabancilarla tanışıriz falan tamam ama yani normal günlük hayatta nasil zaman geciririz.
    Birde dersler nasil oluyor siniflar falan kac kisilik ders anlatımları ne sekilde oluyor

Günlük hayat biraz gideceğin şehre ve ülkeye bağlı. Aynı zamanda sıkılmamak için yabancıların arasına karışın. Zaten genelde her hafta bi iki aktivite oluyor, onlara katılırsınız.

Derslerde farklı gelebilir ama hocası iyiyse eğlenebilirsiniz. İngiltere'de bir hoca vardı, adama çok eğlenceli kafa bir adamdı. Dedim biz de niye böyle hocalar yok :)

• Aile yanında kalma işi nasıl oluyor? En merak ettiğim nokta o. Çünkü aile yanında kalmak bence çok çok avantajlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Aile yanında kalma işi nasıl oluyor? En merak ettiğim nokta o. Çünkü aile yanında kalmak bence çok çok avantajlı.

+1
  • Aile yanı konaklamayı genelde okul ayarlar. Zaten okulların kendi web sitelerinde host family fiyatları vardır.
    @Grimmjow Jaggerjack

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dil eğitimi diye gitsek, oradan biriyle evlenip kalma şansımız yok mu ya?
  • Şuan hepinizi kıskandım ben babama desem baba ben gitmek istiyorum diye gönderir ama ben istemiyorum yani utanıyorum lise 2 de dil okuyorum yabancı ülkede bulunmanın çok faydası olur gibime geliyor fakat hayatta gidemem hatta bu aralarda bosna herseke fila 3-4 günlüğüne okul götürüyodu babam hergün oğlum ismini yazıdr diyodu bende sürekli konuyu değiştirmeye çalıyodum çok utangaçım belki fiziksel özelliklerimden dolayı belki aile yapımızdan dolayı ben bu özgüvensizliği üzerimden atamazsam bırak tek başıma yabancı ülkeyi türkiyeyi dolaşamam
  • Öncelikle merhaba herkeze

Ben yurtdışında üniversite veya dil okuluna gitmeyi düşünüyorum ve yerler malezya , singapur

Şimdi benim dil okulunda ingilizce dersi almam mı daha iyi olur yoksa üniversitedin hazırlık kısmımı

• 4-5 haftalıgına yurt dışına dil kursuna gidipde ingilizce öğrenecegini düşünenler hele de ingilizce seviyeniz azsa anca kendinizi kandırırsınız
    benim arkadaşımın temeli sıfırdı sorsan 10 tane kelime bilmezdi diyebilirim yabancı dili en son öğrenecek insan diyebilirim kendisine burada 2 sene kursa gitti o kursun çok faydası dokundu ama kendiside hergün çalıştı kursa gidiyorum diye yan gelip yatmadı bir şeyi öğrenmeyi istemek bence çok önemli sonra yazın 2,5 aylıgına amerikaya gitti üniversite bitti askerligini yaptı baktı başvurdugu şirketlerin çoğu iyi derecede ingilizce istiyor ingilizcesi yokmu biraz var ama bir yabancıyla oturup sohbet etmek ,telefon görüşmesi yapıp akıcı konuşmak basit iş degil bu arada kendisi mühendis baktı olmuyor tekrar amerikaya gitti orada bir kursa yazıldı bu sefer öğrenmeden gelmeyecem dedi 1 sene felan kaldı döndügünde ingilizcesi çok iyiydi arada ona soruyorum hep söyler 1-2 aylıgına sadece gezmek için gidilir ingilizce öğrenmek için en azından burada hiç olmazda 1-2 kur egitim alıp en az 5-6 aylıgına gidilirse verimli olur dedi öbür türlü emeginizi giden paranıza yazık sonuçta 1-2 aylgına bile hiç harcamasanız 3-4 bin dolar paranız gider uçak bilet masraflarına hiç katmadım bile o zaman başlı başlıa külfet
    benimde hep merak ettigim arkadaşına işin maddi yönünü pek sormuyorum yakın tanıdıgım olunca yanlış anlaşılır diye amerikada yeme içme kalma kurs parası vs.. derken 5-6 aylık bir kurs maliyeti nedir yakın tarihte gitmiş olanlar varsa yazsın

• Kırmızı Pervane kullanıcısına yanıt
    Kaplan okularini tavsiye eder misiin ? Orada karsilastitma imkajin oldu mu ? Yurt konaklama farki falan?
    Ingiltere isterim fakat pound olmus 4 lira iken zor..

• güncel maliyetleri bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

güncel maliyetleri bilen var mı?

evet ben de merak ediyorum. dolar euro uçtu
  • Arkadaşlar merhaba iki yıldır Los Angelestayım ve okullar konusunda uzmanlaştım diyebilirim, Los Angeles ta uygun fiyata dil eğitimi almak ve 2 yıllık yada 4 yıllık üniversitelere TOEFL yada IELTS olmadan dil okulundan direk transfer yapmak isteyenler bana buradan özel mesaj ile ulaşırsanız sorularınızı yanıtlamaktan memnuniyet duyarım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.