Şimdi Ara

Yurtdışında Dil Okulu Tecrübelerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
13
Favori
56.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şuanda dünyanın en güvenli şehirleri arasında bulunan Vancouver'da Web and Mobile App Development eğitimimi sürdürüyorum.

Burası gerçekten hayallerinizde ki şehir diyebilirim. Birbirinden farklı 40-50 milletin bir arada barış, hoşgörü ve saygı içerisinde yaşadığı bir şehirden bahsediyorum. Eğer gelmeye karar verirseniz okul size çalışma izni de veriyor eğitim hayatınız boyunca.

Şuanda okulda 1000$ lık sınırlı sayıda indirim olanağı da sağlanmaktadır. Hatta daha da güzeli okul size ödemelerde kolaylık için 3 taksitte ödeme imkanı sunmaktadır. Özellikle Kanada'da eğitim almak isteyen arkadaşlarımızla tecrübelerimi paylaşabilirim.

Hatta şuanda British Columbia ile ilgili bir blog yazıyorum. Doğal olarak Vancouver ağırlıklı oluyor. İncelemek isterseniz aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.blog.gezenthi.com/

Herkese başarılar dilerim.

• hocam naptınız Türkiye'de misiniz? yoksa kaldınız mı Amerika'da?
  • Tesekkurler paylasim icin. Ben Irlanda'dayim ve tecrubelerimi baska bir konu altinda paylasmistim. Goz atmak isteyenler icin link su: https://forum.donanimhaber.com/irlanda-da-ingilizce-okullari-ve-yasam--128735259#129088668.
    Saygilar
  • Arkadaşlar Avustralya'da dil eğitimi almış biri olarak sizinle tüm tecrübelerimi paylaşabilirim. Okul seçimi, kurs seçimi, konaklama ayarlanması, iş bulma gibi konularda bir çok farklı seçenek sunabilirim. Ayrıca İngiltere, Amerika ve Kanada'da dil eğitimi almak isteyen arkadaşlara da yardımcı olabilirim. Çekinmeden sorabilirsiniz isterseniz buradanda sorabilirsiniz ya da instagram adresim doganzzeynep oradanda ulaşabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guldoganzey G kullanıcısına yanıt
    Yeni bir konu açıp kendin deneyimlerini oraya yazsan orada çok daha faydalı olabileceğini düşünüyorum.
  • Bu platformda yeniyim fakat önerizi dikkate alıp kendim açmaya çalışacağım açabilirsem önerilerimi tek tek yapıyor olacağım açamazsam ise bama instagramdan ulaşabilmeniz mümkün kullanıcı adım doganzzeynep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.