Bildirim
Yurtdisinda korsan Windows 10 kullanmak
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Torrent indirmenin cezası varmış ama korsan windows 10'u bilemem ama sanmıyorum cezası olduğunu -
quote:
Orijinalden alıntı: hydra1
Torrent indirmenin cezası varmış ama korsan windows 10'u bilemem ama sanmıyorum cezası olduğunu
Evet torrenti duydum, acikcasi torrent kullaniyorum fakat Türkiye torrent sitelerinden indiriyorum. O da privat (özel) olarak gözüküyor. Public (aciktan) indirmiyorum. -
Korsan kullanmaya gerek yok. Bedava orijinal kullan!
Windows 7 Ultimate yükle Daz Loader ile etkinleştir. (Windows 7'yi Legacy olarak yüklemen gerekir, UEFI yüklersen Daz Loader çalışmıyor.)
Sonra buradaki linkten Windows 10'a yükseltme yap...
Artık sen de bedava orijinal Windows 10 Pro sahibi oldun.
İlerde tekrar format atman gerektiği zaman tekrar yükseltme yapman gerekmez. Doğrudan Windows 10 Pro kurabilirsin.
Gerekli Windows 7 ve 10 ISO dosyalarını şuradan indirebilirsin. ISO indir
Güle güle kullan.
-
Hocam merhaba dediklerini yaptım pc Windows 10 oldu ama çakma Windows gibi oldu çok hafif kasmalar falan garip oldu yani bilgisayarım orta segmentin biraz üzerinde bi laptop
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vuslatteri
Hocam merhaba dediklerini yaptım pc Windows 10 oldu ama çakma Windows gibi oldu çok hafif kasmalar falan garip oldu yani bilgisayarım orta segmentin biraz üzerinde bi laptop
Windows 10 yükseltmesi başarılı oldu mu diye emin olmak için sistem özelliklerine bakın. "Windows Etkinlestiridi" yazıyor ise başarılıdır. Artık orijinal windows 10 sahibi oldunuz. Bu yükseltme işlemini bir daha yapmayacaksiniz.
Şimdi orijinal windows 10 iso dosyasını USB'ye yazdırıp temiz windows kurulumu yapabilirsiniz. Temiz kurulum olduğu için kasmalar ve yavaşlık olmaz. Windows 10 kurulduktan sonra internete bağlanınca kendisini etkinleştirir. Beleş orijinal windows sahibi oldun. Hayırlı olsun.
Evet etkinleştirildi yazıyodu . Tamam hocam ben işlemi bu kadar zannetmiştim tekrar kurulum yaparım sonucu söylerim size kasmalar donmalar açısından
Birde hocam bu iso indir sitesinde tür , versiyon , sürüm seçin diye seçenekler çıkıyo hangilerini seçmemiz gerekiyor
quote:
Birde hocam bu iso indir sitesinde tür , versiyon , sürüm seçin diye seçenekler çıkıyo hangilerini seçmemiz gerekiyor
Bilgisayara ilk önce Windows 7 kurmak için:
Türü seçin: Windows (Final)
Versiyonu seçin: Windows 7 SP1 (build 7601)
Sürümü seçin: Windows 7 Ultimate SP1 (Ultimate'nin Pro'ya yükseltme hakkı var.)
Dili seçin: Türkçe (Ben Türkçe kullandığım için bunu seçtim)
Mimari seçin: 32-bit kurmak istiyorsanız Win7_Ult_SP1_Turkish_x32.iso, 64-bit kurmak istiyorsanız Win7_Ult_SP1_Turkish_x64.iso seçin. Ben 64-bit kuruyorum.
Yükseltme tamamlanıp "Windows Etkinleştirildi" gördüğünüz zaman Windows 10 yükseltmesi başarılı oldu demektir. Bu tip yükseltmelerde Microsoft herkese aynı key'i veriyor. ProduKey programıyla bakarsanız Ürün Anahtarı: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T olduğunu görürsünüz. Temiz Windows 10 kurarken bunu girebilirsiniz.
Temiz kurulum yapmak için:
Türü seçin: Windows (Final)
Versiyonu seçin: Windows 10 Redstone 1 (build 14393)
Sürümü seçin: Windows 10 Pro + Home
Dili seçin: Türkçe (Ben Türkçe kullandığım için bunu seçtim)
Mimari seçin: 32-bit kurmak istiyorsanız Win10_1607_Turkish_x32.iso, 64-bit kurmak istiyorsanız Win10_1607_Turkish_x64.iso seçin. Ben 64-bit kuruyorum.
Windows 10 kurulumu sırasında "Home / Pro" sorduğunda "Pro" seçin. Ürün Anahtarı olarak yukarıda verdiğim keyi girebilirsiniz. Key girmeyip geçseniz de kurulum tamamlandıktan sonra internete bağlanınca otomatik etkinleştirme yapıyor. Ama siz yine de keyi girin. Kolaylık olsun.
-
Yav kardeşim 10 15 euroya key alsana böyle sorun yaşayacağına.
Zaten etik değil, Türkiye'de olan insanlar bile artık gidip key alıyor. Ceza gelebilir dikkat etmek gerek.
Link:https://www.amazon.de/Windows-Professional-win-Bits-Product/dp/B01I5LV6LW/ref=sr_1_1?s=software&ie=UTF8&qid=1490783215&sr=1-1&keywords=windows+10+pro -
Teşekkürler hocam yardımlarınız için :)
quote:
Teşekkürler hocam yardımlarınız için :)
Bir şey değil.
Güle güle kullanın. -
Elimdeki laptop a tamir için fazla bütçe ayırdım şuan alamam hocam o yüzden yazın oyun laptop u aldığımda işletim sistemi olmazsa içinde bu fikri değerlendiririm sizede teşekkür ederim :)
Arkadaslar, Ebay den orjinal win10 pro 64 bit aldim sorun cözüldü :) -
gelmez, korkmana gerek yok. -
bu kadar şeyle uğraşacağına 35 tl ye OEM lisans satılıyor. -
Bi kaç dolarada satılıyor ebayda filan forumlarda satın alda bari rahat uyu -
Hocam aylar öncesinde technopatta aynı şeyleri yazmıştım, bi flashback yaşadım ☺
Bunu kendiniz mi düşündünüz yoksa bir yerden mi aldınız?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kendi bilgisayarımı korsan Windows 7'den Windows 10'a yükseltmiştim. Yani Microsoft, korsana bile yükseltme imkanı verdi. O zamanlar ücretsiz yükseltme işlemi devam ediyordu. 29 Temmuz 2016'da sona erdi. Sonra "Yardımcı teknolojileri kullanan müşterilere yönelik Windows 10 ücretsiz yükseltmesi" devam edeceği haberi çıktı. Yani siteye gir "Hemen Yükseltin" yazan yere tıkla, yükseltme başlasın. Foruma baktım ki başkaları da bu şekilde düşünüyor . Yani bu herkesin bulabileceği bir şey. Microsoft bilerek kapıyı açık bırakmış.
Microsoft bunları bilmiyor mu sanıyorsunuz? Tabi ki biliyor. Peki bu şekilde yükseltme imkanı ne zaman bitiyor? Belli değil. Korsan Windows'ları bile Windows 10'a yükseltme imkanı veriyor. Hala geçmemiş olanlar varsa onlar için kapıyı açık tutuyor. Microsoft istemese bir tane bile korsan kullandırmaz. Peki şimdiye kadar niye hiç korsana engel olmadı ve şimdi niye korsan Windows'lara bile ücretsiz yükseltme imkanı verdi hiç düşündün mü?
Windows 10 şu kadar hızlı yayıldı, şu kadar kullanım yüzdesine ulaştı, cart curt... Adamlar bedava dağıtıyor. Her bilgisayara Windows 10 kurulmasını istiyor. Yeni çıkan işlemcilerde eski Windows'ların çalışmaması için engeller koyuyor. Bütün bunları boşuna mı yapıyor? Hani bazı programlar kurulurken adware, malware, spyware falan kurulur ya... Windows 10'un kendisi spywareWindows 10 kurulu bir bilgisayarı istediği gibi kontrol edebilir.
-
Aynen hocam, farkındayım her şeyin. Şu prodüksiyon işleri olmasaydı emin olun elementary os tan vazgeçmezdim, ancak adamakıllı çalışmıyor linux tarafında, mecbur kullanıyoruz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- system service exception hatası
- hpet kaldırma
- windows 10 crack
- z kitap to pdf
- aygıt yöneticisinde bluetooth yok
- ekran kartı resetleme
- autocad sistem gereksinimleri
- değişken yenileme hızı açılmalı mı
- ses yükseltme programı
- bilgisayar özelliklerine bakma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X