Şimdi Ara

YURTDIŞINDA KULLANMAK İÇİN OFFLINE GPS-NAVİGASYON PROGRAM ÖNERİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar 2 hafta sonra kievde olacağım.Orada kullanmak için bulunduğum yeri gösteren ve a-b noktası mesafeyi ve gidşi yolunu gösteren bir offline gps-navigasyon programı arıyorum.Ücretsiz olursa daha iyi olur.

Yardım ederseniz çok sevinirim.

• up
  • Copilot gps yada sygic öneririm.istediğiniz haritayı indirip offline kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymanslymn

Copilot gps yada sygic öneririm.istediğiniz haritayı indirip offline kullanabilirsiniz.

Anladım.peki bu uygulamalar ücretsiz mı?birde benim online len nerede olduğu gösterebilir mı?

• joker00 J kullanıcısına yanıt
    'side ücretsiz galiba,online olarak kullanmıyorsunuz galiba.Harita indirmek gerekiyor,indirdikten sonra da istediğiniz igibi kullanıyorsunuz.
  • Vaay bizde 2 haftaya odessadayız bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

Vaay bizde 2 haftaya odessadayız bakalım

oo iyiymiş.peki para işini nasıl hallettiniz? ukrayna parasını hiçbir yerde bulmadım ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

quote:

oo iyiymiş.peki para işini nasıl hallettiniz? ukrayna parasını hiçbir yerde bulmadım ben?

Valla öğrenciyim ben yanında dolar olsun exchange yapan yerler var doları verip grivna alırsın merak etme :)

• quote:

quote:

quote:

Valla öğrenciyim ben yanında dolar olsun exchange yapan yerler var doları verip grivna alırsın merak etme :)

ukraynada değil de tr cevirmek daha iyi olur diye orada dövizin üstünden bozduruyorlarmıs ya da daha az para veriyorlarmıs bazılarıda komısyon alıyorlar diyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

ukraynada değil de tr cevirmek daha iyi olur diye orada dövizin üstünden bozduruyorlarmıs ya da daha az para veriyorlarmıs bazılarıda komısyon alıyorlar diyorlar

Öyle biseyle karsilasmadim havaalanindan bozdurma islemi yapma sehirde nerdeyse her kosebasinda marketlerde avmlerde exchange burolari var ben haziranda ordayken 100$ a karsilik 820 grivna aliyorduk.

• Var mı offline sekilde yerimizi gösteren navigasyon ?

• Offline olarak kullanmak icin Sygic oneririm. AppStore da ucretsiz versiyonunu indirip 1 hafta boyunca tum ozelliklerden ucretsiz yararlanabiliyosunuz. Istedigiiz ulkelerin haritalarini telefona indirip rahatca kullanabilirsiniz. Yerinizi de gosteriyor.

• Google maps yeterlidir.
  • sygic 1 hafta ücretsiz ve offline kullanılıyor. alternatif olarak route 66 gezinti var. o da sanırım offline olarak 1 ay kadar ücretsizdi.
  • CityMaps2Go bu konuda en iyisi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_hornet

CityMaps2Go bu konuda en iyisi tavsiye ederim.

Arkadaşın tevsiye ettiği yazılımı Almanya ve Fransa da kullandım. Tavsiye ederim, süper.
  • Sygic avrupa. fiyat/performans bakımından iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.