hiç tanımadan hiç araştırmadan yapılacak iş midir bu?
Okul kalitesi mi?
okul kalitesi olsun, yaşanacak yer olsun.Uzunca bir araştırma yapmadan hayatını riske atmak doğru değil bence...
Türkiye şartlarından daha iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: aspire26
quote:
Orijinalden alıntı: 2shae
Avusturya Lisesi mezunuyum ay başında Goethe'den B2 sertifikası da aldım. 2 sene önce mezun olmuştum biraz kelime dağarcığım azalmış
Avusturya lisesi mezunu olman senin için baya avantajlı olmuştur eminim dil açısından.Ben başlarda baya zorlanmıştım ama hallettik
ya siz bide sanirim b2 ile girebiliyosunuz bizim testdaf yada dsh gibi bi sinavi gecmemiz geerkiyo ayrica cok kaztik bi dil
quote:
Orijinalden alıntı: carisma_eko
quote:
quote:
Avusturya Lisesi mezunuyum ay başında Goethe'den B2 sertifikası da aldım. 2 sene önce mezun olmuştum biraz kelime dağarcığım azalmış
Avusturya lisesi mezunu olman senin için baya avantajlı olmuştur eminim dil açısından.Ben başlarda baya zorlanmıştım ama hallettik
ya siz bide sanirim b2 ile girebiliyosunuz bizim testdaf yada dsh gibi bi sinavi gecmemiz geerkiyo ayrica cok kaztik bi dil
Siz, biz aalayamadım? Sen de mi Viyana'dasın? Testdaf'ta yaptım ben denemelerine falan girmiştim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: carisma_eko
quote:
quote:
Siz, biz aalayamadım? Sen de mi Viyana'dasın? Testdaf'ta yaptım ben denemelerine falan girmiştim
pardon ya onu belirtmeyi unutmusum almanyadayim peki testdafa ordami girmistin farketmissindir baya kazik bu arada b2 ile ünideki dersleri anlayabiliyomusun gayet rahat bi sekilde ???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme