Şimdi Ara

Yurtdışında okumak istemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: orkunvemosi

quote:

Orijinalden alıntı: aspire26

quote:

Orijinalden alıntı: orkunvemosi

quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

bence fırsatı degerlendir

hiç tanımadan hiç araştırmadan yapılacak iş midir bu?

Okul kalitesi mi?

okul kalitesi olsun, yaşanacak yer olsun.Uzunca bir araştırma yapmadan hayatını riske atmak doğru değil bence...

Türkiye şartlarından daha iyidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Avusturya Lisesi mezunuyum ay başında Goethe'den B2 sertifikası da aldım. 2 sene önce mezun olmuştum biraz kelime dağarcığım azalmış

Avusturya lisesi mezunu olman senin için baya avantajlı olmuştur eminim dil açısından.Ben başlarda baya zorlanmıştım ama hallettik

ya siz bide sanirim b2 ile girebiliyosunuz bizim testdaf yada dsh gibi bi sinavi gecmemiz geerkiyo
    ayrica cok kaztik bi dil

• quote:

Orijinalden alıntı: carisma_eko

quote:

quote:

Avusturya Lisesi mezunuyum ay başında Goethe'den B2 sertifikası da aldım. 2 sene önce mezun olmuştum biraz kelime dağarcığım azalmış

Avusturya lisesi mezunu olman senin için baya avantajlı olmuştur eminim dil açısından.Ben başlarda baya zorlanmıştım ama hallettik

ya siz bide sanirim b2 ile girebiliyosunuz bizim testdaf yada dsh gibi bi sinavi gecmemiz geerkiyo
    ayrica cok kaztik bi dil

Siz, biz aalayamadım? Sen de mi Viyana'dasın? Testdaf'ta yaptım ben denemelerine falan girmiştim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carisma_eko

quote:

quote:

ayrica cok kaztik bi dil

Siz, biz aalayamadım? Sen de mi Viyana'dasın? Testdaf'ta yaptım ben denemelerine falan girmiştim

pardon ya onu belirtmeyi unutmusum almanyadayim
    peki testdafa ordami girmistin
    farketmissindir baya kazik
    bu arada b2 ile ünideki dersleri anlayabiliyomusun gayet rahat bi sekilde ???

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.