Şimdi Ara

Yurtdışında Seyahat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bu konuyu açmadan çok düşündüm ve açabileceğim en uygun bölümün burası olduğunu düşündüm. Yanlış bir şey yaptıysam kusura bakmayın, konu silinebilir. Şimdi benim şöyle bir durumum var kısaca bahsedeyim. Öncelike durum yurtdışıyla ilgili. Öğrenci değişim programları vardır bilirsiniz. Biz okulumuz sayesinde 26 Haziran - 5 Temmuz arası 10 günlüğüne Almanya'nın Schweinfurt şehrine gezi yapacağız. Herkes bir kişinin evinde kalacak falan. Şimdi ben gezi bittiğinde özel sebeplerden dolayı bir süre daha Almanya'da kalmak istiyorum. Gezi için vize işlemlerini okulumuz hallediyor. Yeşil pasaportum mevcut fakat 17 yaşındayım bu bir problem yaratır mı bilmiyorum. Şimdi bu durumda benim yapmam gerekenler nedir? Ayriyetten herhangi bir vize vesaire almam veya başka birşey yapmam gerekiyor mu ? 15-20 Temmuz arası dönüş yapacağım. Şimdiden çok teşekkür ediyorum konuyu yanlış yere açmış olabilirim, farkeden birisi olursa nereye açmam gerektiği konusunda uyarırsa sevinirim. Teşekkürler tekrardan

• Yeşil pasaportun var ise sorun yok. Fakat şunu belirteyim, seni geri çevirip çevirmemek Almanya Havalimanında pasaport kontrolu yapan polise bağlı. Sen yine de yanına bir belge al. Ailenin haberi olduğuna dair. Giderken bir sorun olmaz. Ama okul bildirebilir şu kişiler şu tarihte dönecektir diye. Onu öğrenirsen eğer sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.