Şimdi Ara

Yurtdisinda telefon satin alacagim .? yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yurtdisinda bulundugum icin telefon almayi dusunuyorum ( Almanyada) iphone 5 ve samsung s3 arasinda kaldim acikcasi. fiyati vergi indirimi ile ip5 ( 600 ) euro s3 ( 450 euro) fiyatlarinda . Simdiki telefonu Nokia 5800 alacagim telefonun uzun somurlu olmasi ve uygulamalardaki performansi onemli . Sizce hangi telefonu alirsam benim icin buyuk avantaj olur .Samsung her yeni telefon cikardiginda deger kaybediyor ancak donanim cok iyi anliycaginiz kafam karisik siz ne dusunuyorsunuz ?

• Ben olsam ip5 alırım, hem yazılım desteği yıllarca sürer hemde stabil bir telefonun olur.
  • bende tercihimi ip5 ten yana kullanırdım.
  • arada 150 euro fark var kesinlikle s3 alırdım.
  • Arada 150 euro gibi bir fark da olsa iOS ve Apple desteğinin uzunca sürmesine değecektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5,pişman olmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hernekadar iPhone 5 beni hayal kırıklığına uğratsada iPhone'ndan vazgeçmem iPhone benim için bir ayrıcalık bir yaşam tarzıdır :)
    iPhone 5 tavsiye ederim özellik bakımdan samsung felan girmesin kanına isterse 5 ghz işlemci olsun sen onu hissetmiyorsun yaşayamıyorsunki iPhone 5 al yine istediğini yaparsın o telefonla uzunda süre gider sana simdiden hayırlı olmasını dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurtdisindayim, cagri alamiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Android kafa ağrısı

İphone 4 alırım daha iyi en kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5 alın rahat edin.
  • Cevaplar icin tesekkur ederim. konu gunceldir bana fikir olmasi acisindan diger arkadaslarinda yorumlarini bekliyorum .
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.