Şimdi Ara

Yurtdışında yaşam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lise 2.sınıfım çok iyi bir lisede gayet iyi notlarla okuyorum. Liseden sonra hayatımı Norveç ya da Melbourne'de geçirmeyi düşünüyorum. Üniversiteyi yurt dışında okuma durumu nasıl oluyor bilgi verirseniz sevinirim. Tabi ki üniversiteden sonra da orada kalmayı düşünüyorum. Üniversiteyi yurt dışında okumadım diyelim sonraki dönemlerde buradaki mesleğimi orada icra edebilir miyim (hedefim tıp), ya da vatandaşlık nasıl alınır gibi bir çok aklıma takılan soru var. Çok araştırmama rağmen kesin bir cevaba ulaşamadım bu konuda. Yardımlarınızı bekliyorum.

• olmuyor o işler ben de güney afrika ya da isveç'e gitmeyi planladım kendi kendime ama seve seve(!) oturup ygs-lys çalışıyorum. ne yaparsın. sen onlarla zamanını kaybetme sınava gömül. istemediğin bir sonuç çıkarsa oraları düşünürsün o da sınavdan sonra
  • Açıkçası kazanamayacağımı düşünmüyorum onu geçtim amacım sadece orada okumak değil ki. Yaşamak..
  • Önce zengin değilsen tıp okumayı unut...Gerisini kendin araştır internette bintürlü bilgi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norveç iyi, ötekisi uzak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.