Şimdi Ara

YURTDIŞINDAKİ VODAFONE HATLI TELEFONA MESAJ ATMAK / MESAJ ALMAK.. (ÖNEMLİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
13.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar vodafone'a geçiş yapmak istiyorum ama az önce müşteri hizmetlerini aradığımda yurtdışı kullanımı açılmıs bir vodafone hattina mesaj atildiginda 55 kr kesildigini soyledi.Su an turkcell kullanıcısıyım 2 hafta once yurtdisina cıktıgımda arkadaslarım bana sms attıklarında kendi sms kampanyalarından dusuyor ve ucretsiz atabiliyorlardi.Bu durum vodafone da gecerli degil sanırım bilgisi olan arkadas var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sloops

Arkadaslar vodafone'a geçiş yapmak istiyorum ama az önce müşteri hizmetlerini aradığımda yurtdışı kullanımı açılmıs bir vodafone hattina mesaj atildiginda 55 kr kesildigini soyledi.Su an turkcell kullanıcısıyım 2 hafta once yurtdisina cıktıgımda arkadaslarım bana sms attıklarında kendi sms kampanyalarından dusuyor ve ucretsiz atabiliyorlardi.Bu durum vodafone da gecerli degil sanırım bilgisi olan arkadas var mı acaba?

Arkadaşlar yokmu bu konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilecek,yoksa aradıgım musteri temsilcisinin konuyla ilgili yanlıs bilgisimi mevcut????
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.