Şimdi Ara

Yurtdışından 75€ Altı Tablet Getirtmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Dx sitesinden bir tablet bilgisayar getirtmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla yurtdışından bir ürün getirmek için 75€ altı olması gerekiyormuş (yoksa vergi ödememiz gerekirmiş) aslında telefon getirtmek istiyordum ama gümrüğe takılıyor,kayıt ettirmek için 115tl daha para gerekiyor gibi yorumlar okudum ve vazgeçtim telefondan. Şimdi tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum:

Tabletin fiyatı 63,63€ gümrüğe takılırmı? telefon haricindeki 75€ ürünler sorunsuz gümrükten geçermi?

Alacağım ürün BU.. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• hocam öncelikle 75 eur gibi bi muhabbet var ama kesin bi bilgim yok ama şöle diyim yurtdışından tablet getirtirenlerin büyük kısmı ellerine ulaştı htta 180$ 200$ lık aışveriş yapanlarınkide dahil şans işi gibi duruyor ama işte dx den alışveriş yapmadın o yüzden dx söz etmeyeyim . hangi tableti düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markus91 -- 23 Nisan 2013; 18:22:30 >
  • 150tlye özelliklerine göre fiyatı çok iyi gümrük sorunuda olmaz ancak daha önce hiç duymadığım bir ürün.
  • 191 dolarlık ürünümü 35 dolar mp5 olarak elime ulaştı
    bangood'tan aldım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam almayı düşündüğüm ürüne BURADAN BAKABİLİRSİNİZ @markus91

Siteden sizin bildiğiniz kaliteli bir ürün tavsiye edebilirmisiniz tablet konusunda bilgim yok hangi marka iyidir vs.. @ozgurkys

Dediğiniz ürün bangood'da hangisi acaba @ACİDBURN45

Edit: Arkadaşlar birde 3G özelliği olan tabletleri kayıt ettirmek gerekiyormuş galiba bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Kimiside hat takmazsanız kayıt etmenize gerek yok diyor ben zaten data hattı kullanmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manie -- 23 Nisan 2013; 22:22:35 >

• http://dx.com/p/ainol-novo7-venus-7-capacitive-screen-android-4-1-quad-core-tablet-pc-w-wi-fi-camera-black-201572
    Bu tableti öneririm sana kullanıcısı hem fazla hemde türkiyedede satılıyor.Gümrüğe takılma sorunu yok diyorlar.O konuda tam bilgim yok çünkü genelde 20$ altı alışveriş yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manie

Hocam almayı düşündüğüm ürüne BURADAN BAKABİLİRSİNİZ @markus91

Siteden sizin bildiğiniz kaliteli bir ürün tavsiye edebilirmisiniz tablet konusunda bilgim yok hangi marka iyidir vs.. @ozgurkys

Dediğiniz ürün bangood'da hangisi acaba @ACİDBURN45

Edit: Arkadaşlar birde 3G özelliği olan tabletleri kayıt ettirmek gerekiyormuş galiba bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Kimiside hat takmazsanız kayıt etmenize gerek yok diyor ben zaten data hattı kullanmayacağım

HOcam öncelikle şöyle diyeyim 5-6 aydır forumu takip etmekteyim özellikle android tabletler ve markası diğer olanlar(genelde çin üretimi)
    işlemcisinin rk3066 dan düşük olmaması senin için avantaj sağlıycaktır
    kaç inch olduğunu sen karar ver kullanıma bağlı çözünürlüklerinin çok düşük olmamaısı iyi olur
    ekranın ise ips capacitive olması senin için avantaj olucaktır .diğerlerinde ise sadece capacitive yazar yada sensitive
    pilinin 7 inh tabletse 3500 mahtan düşük olmamamlı bence
    bluettoh konusunda sen bilirsin bağlantı yapacağın cihazlara bağlı
    Ön kamera ve arka kamera genelde önde oluyor fiyatına göre arkayada koyuluyor oluyor sana dual kamera
    bu saydıklarım tabletin fiyatını etkileyen yönlerden yani fiyatta artış olmakta
    bence bunlardır tavsiye edeceklerim ...

• @markus91

Cevabın için çok teşekkür ederim. Ürünün 1.5Ghz çift çekirdekli işlemcisi var, Ram 1GB, Gpu'su yazmıyor ama heralde Mali400 dür. hafızası 8gb sorun değil 32GB yükseltilebiliyormuş. Bu özellikler benim için gayet yeterli.. 7'' ekran boyutuda bana yeteceğini tahmin ediyorum ayrıca ekran çözünürlüğü 1024*768 ki baktığım biçok 7'' tabletlerde bu değer 800*480.. Bu yöndende avantajı var, IPS ekran olması sanırım farklı açılardan ekrana bakıldığında aynı görüntüyü almamızı sağlıyormuş, bu üründe IPS ekran yok fakat benim için sorun değil.Bataryası 3000mAh yeterli olabileceğini düşünüyorum..
    Bu ürünü sipariş versem gümrükten takılmadan geçer mi en çok merak ettiğim şey bu.. Eğer geçeceğine emin olsam hemen sipariş vereceğim. Bir arkadaşım geçen gün DX den 3-4 parça eşya getirtdi sorun olmadan evine kadar gelmiş kargo, aldığı ürünlerde toplamda 40 dolar falan yapıyormuş. İşte tablet olunca getireceğim ürün gümrüğe takılır mı merak ediyorum.

• pm
  • @ozgurkys
    Bu ürün baya bi güzelmiş fiyatı benim bütçemi aşar biraz ama almışken iyisini alıp koymak gerek.. fiyatı 106€ olduğu için gümrükten geçer mi işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manie

@ozgurkys
    Bu ürün baya bi güzelmiş fiyatı benim bütçemi aşar biraz ama almışken iyisini alıp koymak gerek.. fiyatı 106€ olduğu için gümrükten geçer mi işte

hocam pm ye bakarmısınız
  • http://www.gold.com.tr/U215855/Ainol-Novo-7-Venus-Tablet-PC Buradan 329 tlye alabilirsin bekleme derdi olmaz.2 yıl garantiside var. Dxten getirirsen 250 tlye geliyor.Karar senin
  • aldığım cihaz pipo max m1

m3 tavsiye ederim daha güçlü aynı anda klawye mouse takabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkys

http://www.gold.com.tr/U215855/Ainol-Novo-7-Venus-Tablet-PC Buradan 329 tlye alabilirsin bekleme derdi olmaz.2 yıl garantiside var. Dxten getirirsen 250 tlye geliyor.Karar senin

Çöp işlemci, çöp tablet.
  • 75€ sınırı en son dert edeceğiniz şey olsun. Rehber niteliğinde Pm atıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.