Şimdi Ara

Yurtdışından aldığım Samsung D880 Klonlu Çıktı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurt dışından almış olduğum Samsung D880 Çift Hatlı Cep Telefonu'nu Turkcell'e kayıt etmeye götürdüğümde 2. SIM'ın klonlu çıktığını söylediler. Bu sorunun illegal olarak düzeltildiğini söyledi Turkcell'de ki yetkili şahış ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Varsa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Şimdilik 2 SIM'de çalışıyor fakat yakında kapanacağı belli. Bu sorunu nasıl çözerim?

Telefonu Suudi Arabistan'dan aldım..

• Yok mu yardımcı olabilecek ya da yönlendirebilecek kimse? İlgilenirseniz sevinirim.
  • Muhtemelen ikinci sim kapanır. İllegal yöntemlerle ikinci sime yeni bir imei yazılabilir fakat dediğin gibi çok sağlıklı olmayabilir. Fakat başka şansın da yok ne yazıkki. Hurda bir cihazın imei ni yazdıracaksın

O imei de kontrol ettiğinde 3310 falan gözükecek
  • 30 TL istiyorlar bu işlem için. Birde Türkçe Dil Yüklemek için 20 TL istediler. Bu fiyatlar uygun mu yoksa daha ucuza bulma şansımız var mı? Bu işlemleri 2 saat içerisinde hallettiklerini söylüyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AEFC -- 6 Nisan 2009; 20:24:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AEFC

30 TL istiyorlar bu işlem için. Birde Türkçe Dil Yüklemek için 20 TL istediler. Bu fiyatlar uygun mu yoksa daha ucuza bulma şansımız var mı? Bu işlemleri 2 saat içerisinde hallettiklerini söylüyorlar..

Yok mu yardımcı olabilecek birisi?
  • fiyat normal burdada aynı kilit açmak ama türkçe dil işini bende bilmiyorum kilidi burda burası trabzon tabi 30 35 arası açıyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.