Şimdi Ara

Yurtdışından aldığım Samsung Galaxy S5 kapandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
5.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CnrHzl

Şu garanti sorgulamayı seri numarasını sen kendin versen müşteri hizmetleri bile yapamıyor. Yani garanti sorgulama diye bir şey yok. İlkel yollardan, faturaya, garanti belgesine bakarak karar veriyorlar. Saçmalığın daniskası.

Fakat son dediğinize cevabı yukarıda yazmıştım. Artık aracı yerlerle muhattap olmuyorsunuz Samsung'da. Direkt Samsung Türkiye ile muhattap oluyorsun ama direkt Samsung Türkiye ile muhattap olsan da değişen bir şey yok. Yine haftalarca bekletiyorlar.

hocam sonuç nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dega48

quote:

Orijinalden alıntı: CnrHzl

Şu garanti sorgulamayı seri numarasını sen kendin versen müşteri hizmetleri bile yapamıyor. Yani garanti sorgulama diye bir şey yok. İlkel yollardan, faturaya, garanti belgesine bakarak karar veriyorlar. Saçmalığın daniskası.

Fakat son dediğinize cevabı yukarıda yazmıştım. Artık aracı yerlerle muhattap olmuyorsunuz Samsung'da. Direkt Samsung Türkiye ile muhattap oluyorsun ama direkt Samsung Türkiye ile muhattap olsan da değişen bir şey yok. Yine haftalarca bekletiyorlar.

hocam sonuç nedir?

Şu koca samsung almanya dan alinan bir cihaza türkiye de nasıl bir tavır sergiledi Bende çok merak ettim açıkcası. Konuyu açan arkadaş yazsa keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphekka -- 18 Mart 2015; 22:21:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.