Şimdi Ara

Yurtdisindan alinan iphoneyi kayit yapmadan once?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba yurtdisindan iphone almayi dusunuyorum. Avrupadan alacagim. Turkiye de kayit altina almak gerekecek peki kayit ettirmeden once telefona jb unlock gibi crackla mudahale edersek telefonu yinede kayit ettirebiliyormuyuz yoksa boyle cracklar ile mudahale edildiginde telefonun imei koduyla ilgili bir sorun olusuyor ve kayit altina alinmiyormu ? Cevaplayan arkadaslara simdiden tesekkurler

• Hayir telefonun kayitiyla jb ve unlock muhabbetinin ilgisi yok. Fakat alacagin telefonun fabrika unlocked falan onem vermeni oneririm. Eger normal locked bi iphone alirsan donemi ve firmware ine gore unlocked duruma getiremezsin telefonu.
  • Dediğin olay yazılımsal,donanımsal locked galiba değil mi ? Alacağım telefon yazılımsal olarak unlocked olacak. Yani firmwire a göre unlocked çıkmadan telefonu kullanamıyorum anladığım kadarıyla?
  • Simkilitsiz satan bi yer bulursan iyi olur cunku suan mevcut 3.1.3 firmware icin unlock cikmadi.. Yani cihazi alip bi sure ipod olarak kullanman soz konusu..
  • Sim kilitsiz malesef bulamıyorum telefon elime 1.5 ay sonra felan ulaşacak ozamana kadar bir unlock çıkar ümidiyle bekleyeceğiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.