Şimdi Ara

YURTDIŞINDAN ALINAN S7 DE VOLTE VE GIGA 4.5G SORUNU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
163
Cevap
6
Favori
22.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Epey bir kişi denedi hocam şuana kadar sıkıntı yaşayan olmadı çok şükür herhangi birşeyin bozulacağını sanmıyorum ben aylardır sıkıntısız kullanıyorum türkiye firmware ini bu yöntem ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taklitçi karşıtı kullanıcısına yanıt
    O zaman tek olumsuz yanı root sayacının 0x1 olmasi galiba. Pazartesi telefonum gelsin bende yapacagım galiba.

• Byler allah aşkına bi el atın siz gene iyi kötü halletmişsiniz bu kardeşiniz 1 nisandan beri deli gibi uğraşıyo cihazım s6 dediğiniz mantık belli hemen hemen tüm voLTE filan desteklenen samsunglarda olur ama bnim sorun farklı siz csc yi degistirip tr romunu indirip kuruonuz bnim mode g920ı g935f degilde ı modeli gibi düşünün yaani asya bölgesi teli ve asyadada türkiye romu yok f model romlarıda yüklenmio cihaza sizce napabilirim cihazda twrp xposed root hepsi var şuan aslında tr romunu twrp ile kurabilirim çünki xda daki tüm romlar g920f romu ve hepsi sorunsuz çalışıyo yaani forumda twrp kurulu tr romlu s6 filan varmıdır ordan yapsak
    Bu arada ne yazdım arkadas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdul1907 -- 25 Ağustos 2016; 2:53:49 >

• Wipe Nasıl Yapılır ?

Yukarıda anlatıldığı gibi Recovery'ye girdikten sonra Wipe Data ve Wipe Cache yapınız, o seçeneğe geldikten sonra Power tuşuyla seçip, Yes'i seçmelisiniz.

Not 1 : 2 kere yaparsanız çalışmayan kodlar çalışmaya başlayacaktır. Örnek : *#06# gibi

Not 2 : CSC sorununu çözen Wipe Yöntemi(Bu yöntem Türkiye'de ilk kez tarafımca keşfedilmiştir ve bu konuda paylaşılmıştır.) : Romu yükledikten sonra Wipe yapınız ve telefonun açılmasını bekleyiniz HOŞGELDİNİZ ekranını gördükten sonra kapatıp bir kez daha Wipe yapınız, telefon açıldıktan sonra kurulum işlemlerini yaparken size "Yedekten geri yüklensin mi?" sorusu sorulacaktır, bunu seçmeyin "Yeni Telefon" olarak kurun, burası önemlidir! Artık CSC kodunuz Romunu yüklediğiniz ülkenin koduyla aynı olacaktır ve güncelleştirmeleri sorunsuz olarak alacaksınız.

alıntıdır.. by MühendisMurat

edit: yukarıdaki yöntem belki s6 için uygun fakat s7 de denedim kesinlikle yeni firmware rom larla olmuyor. root ve unroot yapmadan HD+ ve GIGA gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiguanxx -- 29 Ağustos 2016; 15:12:51 >

• ben de yaptım en sonunda :) teşekkürler. tane tane okuyunca oluyormuş... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiguanxx -- 29 Ağustos 2016; 15:08:57 >
  • Tiguanxx kullanıcısına yanıt
    "#272"imei# dener misiniz orada tur çıkabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: frknl

"#272"imei# dener misiniz orada tur çıkabilir.

bu yöntem 4.0 dan sonra desteklenmiyor artık.. bu arada yaptım zaten .teşekkürler.
    MühendisMurat yöntemi işe yaradı yani, ilk başta nerede hata yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: frknl

MühendisMurat yöntemi işe yaradı yani, ilk başta nerede hata yaptınız?

MühendisMurat yöntemi belki s6 için uygun fakat s7 de denedim kesinlikle yeni firmware rom larla olmuyor. yani işe yaramadı. root ve unroot yapmadan HD+ ve GIGA gelmiyor.
    Hata yaptığım yer twrp nin 3.0.0 versiyonunu kullanmak oldu. sonrasında bir başka yerde twrp nin güncelini buldum yani 3.0.2 versiyonu ile root edince teamwin root ara yüzü çalıştı ve bu kardeşiniz bu işi bitirdi. 48 saatlik çalışmam sonucunda , şu anda yurtdışı samsung android cihazları TUR yapma uzmanı oldum :) ilginize teşekkür ederim. saygılar,
    Note 5 de Pit dosyalı ROMu odinle atınca oluyor, bir yabancı forumda da bu pit dosyalı rom atma önerisigörmüştüm. Bu kadar zor olmamalı rootsuz

• Egy csc var.
    Hicri takvim gözüküyor ama volte yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spyman S kullanıcısına yanıt
    Konu içerisinde belirtilen işlemleri yaparsanız türkiye csc si sktif olscaktır hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Konu içerisinde belirtilen işlemleri yaparsanız türkiye csc si sktif olscaktır hocam

Root yapınca bankalar sürekli hata veriyor.
    Başka da yolu yok galiba.

• spyman S kullanıcısına yanıt
    Root gidiyor en son rom flashladıktan sonra bankaların sıkıntı çıkarmaması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: onurs27

Yok hocam malesef yazmıyor ayarlada hd görüşme açık ama türk telekom cihazınız destekli değil diye aktifleştirmiyor çevremde volte kullanan birisini bulabilirsem onun hattı ile deneyeceğim ama sanırım sorun türk telekomda gibi duruyor.

Aynı sorun bende de var root attım CSC'yi TUR olarak değiştirdim yeniden TR Rom kurdum giden sesli arama ayarları "mevcutsa HD+ görüşme kullan" olarak ayarlandı 4.5G çalışıyor ama bütün ayarları yapmama rağmen Telekom kullandığınız cihaz VOLTE desteklememektedir diyor siz çözebildiniz mi sorunu ?

YURTDIŞINDAN ALINAN S7 DE VOLTE VE GIGA 4.5G SORUNU

• Provezza. kullanıcısına yanıt
    Maalesef çözemedim hocam Türk telekom müşteri hizmetleri cihaz uyumsuz diyor ama telefon pararel ithalat G935F Türkiye de satılan model ile aynı sanırım tek çözüm çevrenizde volte kullanan biri varsa o telefondan volte yi etkinleştirip tekrar s7 de denemek eğer ona rağmen olmuyorsa sanırım donanımsal bir özelliktir eğer denerseniz beni de burdan bilgilendirin...
  • hocam benimde aynı ama vodafone hattımda volte çalışıyor.türk telekomda hattında.dediğiniz gibi oluyor.donanımsal olmuş olsa vodafondada çalışmaması lazım.hatta nisan sonu romu kurmuştum.onda ikiside çalışıyordu.güncelleme yapınca.türk telekom hattında aynı sorun oluştu.bir de turkcellde denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha0101 -- 16 Eylül 2016; 4:50:53 >
  • Bende s6 edge ye taktım sim kartımı açayım deneyim diye telefonu s6 edge goruyor ama volte desteklemiyor diyor

Yarın oburgunde s7 edge var ona takıp deneyim 2 side tr cihazı yine açmazsa turktelekomda sorun var

Dostum benim cihaz

S7 edge duos. Yani paralel ithalat.

Sammobiledeb baktigimda TUR icin bir rom yok.

Ayrica ben root yapmak istemiyorum

Benim bu seneryomda bu cift hatli s7 edge cihazimi

Root yapmadan nasil volte ozelligine kavusturabilirim?

Turkcell kullaniyorum ve volteyi aktiflestirdim.

Bu arada muhendismurat yontemi nedir? :)

Tesekkurler.

• s7 edge duos için çözümü varsa bende araştırıyorum ancak göremedim. mevcut anlatılan ayarlar benim menülerde yok. rusya romu kurulu bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.