Şimdi Ara

YURTDIŞINDAN ALINAN S7 DE VOLTE VE GIGA 4.5G SORUNU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
6
Favori
22.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonu tur yaptim rootlayip guncellemeleride aldi 4.5g tamam ama volte cihaz destegi yok diyor telekom..g930fd bizim telefinda volte yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vede roottan sonra rotu kaldirinca telefon bazi uygulamalarda hata veriyor rootlamanizi tavsiye etmem.

• yukardaki mesajlarda arkadaş turkiye romu kurmuş csc yi de tur yapıp çözmüştü. tt s7 modellerinde destekliyor volte ve vowifi yi

@mkarpuz61 dostum bi anlatsan neyi nasil yaptığını çok makbule geçecek. rootlamadan cscyi nasil değiştirdin, turkiye romunu duosa nasil kurdun, volteyi nasıl aktif ettin, operatör cihaz desteklenmiyor demiş. bi yardımcı olsan bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 9 Mayıs 2017; 0:7:40 >
  • Senin cihazin g930fd ise hic uğraşma ..herseyi.denedim root olmadan csc degismiyor bizimkinde..vede volte yok cokta onemli degilde..onlar icin telefonu bozmaya gerek yok..rootsuz csc degistmeye kalksanda sayac artiyor ve cihaz hata vermeye basliyor bazi uygulamalarda..boyle kullanmani tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muttaki_34 -- 9 Mayıs 2017; 0:13:31 >
  • Voltede geldi turk telekom ile.alakali.sorun imis.cozduler..

• nasıl yapıldığına dair paylaşım yaparsanız çok makbule geçer.
    @mkarpuz61
  • yesilcin.com
    SM G935F S7 Edge Rootsuz CSC kodu TUR nasıl yapılır ? (Anlatım) - Galaxy S7 Edge Android Genel Bölümü
    http://yesilcin.com/sm-g935f-s7-edge-rootsuz-csc-kodu-tur-nasil-yapilir-anlatim-t35924.0.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

bu sitedekileri uygulayın sorunsuz türkiye romu yükleniyor. güncelleme de otadan alıyor.

• Edge fd modelinde olmuyor bu yontem

• Csc değiştirmeden başka yöntem yokmudur acaba?

Bende de samsung c9 pro var fakat volte var ama destek yok.Türkçe rom da yok şuan en son hon kong romu var..

Cihazımda root var...

Benim merak ettiğim biz bu cihazları yazılımla oynayarak volte desteği telefon gibi gösteremezmiyiz şebekeye ???

• Root varsa yapabilirsin kolay o

.tur ccs klasoru var ise..

• Taklitçi karşıtı kullanıcısına yanıt
    takipteyim.güzel anlatım olmuş
  • Tam olarak nerede o klasör...

Resim atabilir misiniz ?

• bu şekilde yapanlar var
    Root explorer ile /system/csc yolunda ilerleyip sales_code.dat dosyasını text editorde açıp içini silip büyük harflerle tırnaksız olarak "TUR" yazıp kaydedip çıkın. Daha sonra /efs/imei/mps_code.dat dosyasını da aynı şekilde text editorde açıp içini silip büyük harflerle tırnaksız olarak "TUR" yazıp kaydedip çıkın ve romu tekrar odinden yükleyip ayarlardan fabrika ayarına sıfırla
  • ego37 kullanıcısına yanıt
    Aslında o yolu denedim...

Aynen dediklerinizi yaptım fakat tr romu olmadığından honk konk romu fayda edermi bilmiyorum...

Not:rom yuklemeden sistemdeki csc dosyalarını TUR olarak yaptım teli kapa aç yaptığımda şebekeye bağlanmadı..

Fakat son yazdığınız olayı yaptıktan sonra firmware flaslamasını açıkcası yapmadım...

Honk konk romu flaslasam olma şansı var mıdır ,değiştirdikten sonra ?

• https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7/SM-G930F/TUR/

Galaxy s7 sm-G930F turkiye romu. Madem rootladin turk romunu odin ile yukle.

• Hong kong romu ile de volte gelmez ki

• ego37 kullanıcısına yanıt
    Sanırım yazımı kaçırdınız.Bendeki cihaz samsung c9 pro ve honk kong romu ve çin romundan başka rom yok...Cihazda volte var simide note 5 den aktif ettim...

Benim sorum simi volte destekleyen bir telefon gibi şebekeye nasıl gösteririrz..

Cihazda root var..iyi kötü sistemden anlarım...

• Tm tlf volte destegi olabilir. Csc ülke kodunu TUR yaptınız. Turkiye gsm operotörlerinin sisteminde Galaxy C9 pro Sm-C9000 olmayabilir. (Turkiye destekli değil. Cin)Operatör sistemi gormez sanırım. Siz mus temsilcisini bi arayin.umarim sizin yazdıklarınızı yanlış anlamamısimdir

• Soru aslında teledonu sebekeye atıyorum s7 olarak nasıl gösterebiliriz...

Bunu aşarsam sanırım volte desteğini aktif edebilirim..

Şebeke bu cihazları nasıl tanıyor?

İmei den mi ???

Csc kodlarından mı

Yada başka bir dosyadan mı?

• Csc ülke kodu önemli (volte)icin başka ülkede olsa 4.5G(4G+) filan yazar çalışır ama.4.5G volte uzerinden görüsme olmayabilir.imei de gsm operatör TR yada ithalatci garantili olduğunu görüyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.