Şimdi Ara

Yurtdışından alınmış Samsung'u Türkiye'de güncelleyince Market programları azaldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle Android'de yeni olduğumu belirtmem gerekiyor.. Turkcell'den kaçınmak için yurtdışından almış olduğum tamamen açık marketli 2.2 Froyo yüklü Galaxy S I9000 telefonumu Gingerbread'in daha da hızlandıracağı gerekçesiyle geçen haftalarda güncelledim. Başarılı bir şekilde Gingerbread 2.3.3 I9000XXJVO yüklü durumda şuan. Fakat Market'teki programlarda azalma oldu, mesela Skype eskiden yüklenebilir iken artık markette çıkmıyor, bilgisayara bağlayıp indirmek istediğimde ise ülkenizde bu program desteklenmiyor deyip telefonumu Galaxy S I9000 Turkcell olarak gösteriyor. Az önce 3 tuşu test ettim ve halen çalışıyor (sarı levhalı kürekli android çıkıyor). Samfirmware'in stabil Gingerbread'ini yüklersem sorun ortadan kalkar mı yoksa sorunum ROM yerine ROOT ile mi alakalı? Benim şuan yapmam gereken nedir yardımcı olursanız çok sevinirim, yurtdışına çıkacağım için acil olarak Skype'ı yüklemem gerekiyor.. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dringe -- 24 Haziran 2011; 17:27:44 >

• Arkadaşlar arka arkaya mesaj attığım için kusura bakmayın fakat yarın öğlen yurtdışına çıkıyorum ve cevap verebilirseniz bu akşam yapıcam elimden geleni, ilgilenirseniz çok sevinirim.
  • Yurtdışı olması ile alakası yok, cihazınızın türkcell olarak gözükmesinin neden hattınızın türkcell olmasından dolayı,

Çözüm için şu konuma bak

http://forum.donanimhaber.com/m_49806872/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49806872
  • Peki Avea veya Vodafone takarsam da bu sorun çözülür mü? Cevap için çok teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dringe

Peki Avea veya Vodafone takarsam da bu sorun çözülür mü? Cevap için çok teşekkür ederim..

Hayır bişey değişmez. Android market Türkiye'de yasaklı 2-3 günde bir açılıyor kafasına göre takılıyo Google , 60 gün içinde düzeltilecekmiş. Şimdilik tek yok dediğim yol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.