Şimdi Ara

Yurtdışından Apple ürünü/ iPod getirtme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: booris

ARkadaslar nisan sonun da turkiyeye donucem isteyen arkadaslara istedikleri i pod modellerini getirebilirim....

IStanbul ve izmirde oturanlra icin havalimanin da elden teslim edebilirim. Farkli yerler de oturanlarin kargosunu da ertesi gun postalarim ... Komisyon makul olcakdir...

Konuda 8GB 450, 32 GB 600 TL yazmışsın fakat pahalı geldi bana. Türkiyede de aynı fiyat çünkü, mesela vatancomputer %25 indirim hafta sonlarında. 1 yıl uluslararası garanti yerine de 2 oluyor.
    Bana kalırsa fiyatı düşürmen gerek

• Dostum pek bilgim yok fiyatlar konusunda o yuzden yukske olmus olabilir.. Dusundugunuz fiyatlari yazin ona gore getirmeye calisayim..
  • Kusura bakmayın ama önce fiyat verip sonra da fiyatlar hakkında bir bilgim yok demeniz hoş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: booris

Dostum pek bilgim yok fiyatlar konusunda o yuzden yukske olmus olabilir.. Dusundugunuz fiyatlari yazin ona gore getirmeye calisayim..

ürünleri apple store'dan alacaksan 32 GB iPod 525 lira orda. 600 liraya getiririm dersen 75 TL komisyon oluyo ama aynı fiyat türkiyede var. Ancak 550'ye falan satacaksın o zaman olur ama sana komisyon kalmaz diye düşünüyorm. Dertli bi konu
  • Bilgim yokdan kastim Amerika fiyatlarini biliyorum acikcasi Turkiye fiyatlari hakkim da bilgim yok bir kac siteden baktim hepsiburada ve vatan computerin sitesin den o fiyatlari ve burdaki fiyalari baz alarak fiyat verdim.. TAbi indirimli gunleri dusunerek fiyat vermem gerekiyor mu o saticiya ve aliciya endeksli. Dedigim fiyatlar turkiye deki seviyeye yakinsa ben de daha asagi cekerim fiyatlari. Amac iki tarafin karli bir alisveris yapmasi.
  • nedir bu apple çılgınlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calaquessir

nedir bu apple çılgınlığı

Hic yani orda koskoca nokia varken dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icais

quote:

ben gayet ciddiydim.
  • quote:

quote:

quote:

ben gayet ciddiydim.

Tamamda bu bir cilginlik degil daha cok tuketim. Neden kusursuz bir guzellikte cihaza sahip olmak varken bastan sorunlu cihazlari alsinki insanlar?
    Ustelik yurtdisindan uygun fiyatlara bulmak varken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben gayet ciddiydim.

Tamamda bu bir cilginlik degil daha cok tuketim. Neden kusursuz bir guzellikte cihaza sahip olmak varken bastan sorunlu cihazlari alsinki insanlar?

Yahu orası öyle sorunsuz cihazlar üretiyor ama üzerinde elma olan her şeyi alma ihtiyacı duyan insanlar var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben gayet ciddiydim.

Yahu orası öyle sorunsuz cihazlar üretiyor ama üzerinde elma olan her şeyi alma ihtiyacı duyan insanlar var.

Orasida var tabi :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.