Şimdi Ara

Yurtdışından Apple ürünü/ iPod getirtme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Türkiyede apple ürünleri yurtdısına göre neredeyse 2 katı fiyat oldugundan amerika yada taiwan' dan iPod 4th generation 32GB getirtmek istiyorum. Türkiyede 750-800 TL olan pod yurtdısında 450-500 arası degisiyor. Amerika fiyatları oldukça düşük. Şimdi ise bu konuları bilenlere sorularım şunlar;
    - Amerika'dan, mesela eBay.com 'dan kargoyla Türkiyeye iPod getirtmek istesem gümrükte sorun cıkar mı,ek bir ücret yazarlar mı yoksa 450 tl olan alete kargo da dahil 500 ödediğimde sorunsuz olarak bulunduğum ile gelir mi?
    - Eğer kargoyla getirtmesem bile, Amerikadaki bir tanıdığım iPod u alıp bana kargolamak istese yine gümrükte sorun cıkarırlarmı? veya sorun olmaması için ne yapılabilir?
    - Taiwan' da iPod fiyatlarının nasıl olduğunu öğrenebileceğim bir alışveriş websitesi var mıdır?
    - Türkiyeden bir yakınım Taiwan'a gitse ve Pod u bizzat kendisi alıp uçakla tekrar türkiyeye dönse, dönüşte gümrükte yada havaalanında sorun cıkarılır mı?

Konuyla ilgisi olan arkadasların yardımlarını bekliyorm, şimdiden teşekkürler..

• Vatan'dan 4. nesil 32 GB beyazı 10 gün kadar önce 611 tlye aldım ve 10 taksit falan yaptım bonus'a..

azıcık daha sabret, ülkemizden al, garantili al...bu kadar düşünmeye Valla değmez:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Vatan'dan 4. nesil 32 GB beyazı 10 gün kadar önce 611 tlye aldım ve 10 taksit falan yaptım bonus'a..

azıcık daha sabret, ülkemizden al, garantili al...bu kadar düşünmeye Valla değmez:)

iyi fiyata almıssın gercekten :) yalnız ben zaten mayıs-haziran gibi almayı planlıyorum o zamanlar da fiyatlar bu durumda olur mu bilemem, ve yurtdısından alsam da 1 sene garantisi var türkiye'de :)
    memnun musun peki suan :)
  • Çok memnunum. iPhone alacak bütçem yok, bunu iyi ki aldım. :) Madem 2 ay sonra alacaksın, o fiyata rahat bulursun diye düşünüyorum. Vatan'ı, Sıcak Fırsatlar'ı kampanyaları mutlaka takip et. :)
  • quote:

Vatan'dan 4. nesil 32 GB beyazı 10 gün kadar önce 611 tlye aldım ve 10 taksit falan yaptım bonus'a..

hocam vatan kac gunde bir indirim yapiyor? bende almak istiyorum gecen hafta sonu indirimini kacirdim :) acaba her haftami yapiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben maximum karta 12 taksitle 639 liraya simdial.com dan aldım hemen 1 gün içinde elimde oldu. Takip et internetten
  • quote:

Orijinalden alıntı: madman1

Ben maximum karta 12 taksitle 639 liraya simdial.com dan aldım hemen 1 gün içinde elimde oldu. Takip et internetten

hocam hala indirimde. nasil alicaz buradan? banka karti ile mumkunmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışından macbook almak
    14 yıl önce açıldı
    Yurtdışından ürün getirtmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla hiç bilmiyorum bi bak derimde ben aldım yani çok yakışıklı bi şekilde postaya vermişlerdi hatta bi konuda açmıştım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_58266397/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58382052
  • quote:

Valla hiç bilmiyorum bi bak derimde ben aldım yani çok yakışıklı bi şekilde postaya vermişlerdi hatta bi konuda açmıştım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_58266397/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58382052

tesekkurler. yenimi aldiniz? guvenlimi site?
  • Valla ayın 19 unda aldım. Site güvenli mi değil mi orasını ben anlamam. Ama Sipariş verdim kredi kartından çektiler ertesi gün aldım aleti kargodan istersen dükkanlarından da alabiliyorsun. Müşteri hizmetlerini ara kafana takılan bütün soruları sor.(ben öyle yaptım)
  • quote:

Valla ayın 19 unda aldım. Site güvenli mi değil mi orasını ben anlamam. Ama Sipariş verdim kredi kartından çektiler ertesi gün aldım aleti kargodan istersen dükkanlarından da alabiliyorsun. Müşteri hizmetlerini ara kafana takılan bütün soruları sor.(ben öyle yaptım)

dukkan derken nerelerde var?
  • Hacı siteye bi gir adres(iletişim) kısmına bak tek dükkan Ankara da bana güvenip de alma sakın ha vebal altına girmeyeyim bi sıkıntı olursa ama şunu söyleyeyim ben ordan aldım sıkıntı olmadı.
  • quote:

Hacı siteye bi gir adres(iletişim) kısmına bak tek dükkan Ankara da bana güvenip de alma sakın ha vebal altına girmeyeyim bi sıkıntı olursa ama şunu söyleyeyim ben ordan aldım sıkıntı olmadı.

peki cok sagol. iyi aksamlar. olmadi vatandan alirim.
  • Sen bilirsin hacı. Hayırlısı olsun
  • quote:

Sen bilirsin hacı. Hayırlısı olsun

32 GB fiyatı cidden harika. ama garanti kapsamı konusu akla geliyo suan da? nereden aldıgımızı bilmiyoruz tek dükkan ankara'daymıs ama satıcı firma kimdir neyin nesidir.. vatan computer'dan alındığı gibi bi garanti ve müşteri hizmetleri verir mi aklıma takıldı. yine de saolasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: icais

quote:

hocam vatan kac gunde bir indirim yapiyor? bende almak istiyorum gecen hafta sonu indirimini kacirdim :) acaba her haftami yapiyor?

2 haftada 1 diye biliyorum. :) Her gün takip et, asla 650 üstüne alma. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

32 GB fiyatı cidden harika. ama garanti kapsamı konusu akla geliyo suan da? nereden aldıgımızı bilmiyoruz tek dükkan ankara'daymıs ama satıcı firma kimdir neyin nesidir.. vatan computer'dan alındığı gibi bi garanti ve müşteri hizmetleri verir mi aklıma takıldı. yine de saolasın :)

simdial.com da satılan ipodlar bilkom garantili değildir.İzmir merkezli bir firma tarafından garantili (firmanın ismini hatırlamıyorum). Herhangi bir sorun yaşadığınızda ipodu ithal eden firmaya yani İzmire göndermeniz gerekecek vede büyük bir ihtimalle garantide sorun çıkaracaklardır. Bu fiyata %25 indirimle vatanbilgisayardan bilkom garantili ürünleri almanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

simdial.com da satılan ipodlar bilkom garantili değildir.İzmir merkezli bir firma tarafından garantili (firmanın ismini hatırlamıyorum). Herhangi bir sorun yaşadığınızda ipodu ithal eden firmaya yani İzmire göndermeniz gerekecek vede büyük bir ihtimalle garantide sorun çıkaracaklardır. Bu fiyata %25 indirimle vatanbilgisayardan bilkom garantili ürünleri almanızı tavsiye ederim.

Ben zaten izmir'de yasıyorum o konuda avantajlı olurum ama gel gelelim simdial.com 'a güvenemedim nedense.. garantide sorun cıkaracaklarını ben de düsünüyorum aslında, o yüzden vatandan almak daha iyi. aslında en iyisi Apex İzmir, Apple'ın premium store'ları yani ama onlar da 760 TL yapıyor, %10 indirim falan bu aralar :/

• ARkadaslar nisan sonun da turkiyeye donucem isteyen arkadaslara istedikleri i pod modellerini getirebilirim....

IStanbul ve izmirde oturanlra icin havalimanin da elden teslim edebilirim. Farkli yerler de oturanlarin kargosunu da ertesi gun postalarim ... Komisyon makul olcakdir...
  • ve urunler apple storedan bizza alincakdir. Hepsinin garantileri sizin adiniz uzerine yapilcakdir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.