Şimdi Ara

Yurtdışından Ayakkabı Alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Yurtdışından ayakkabı sipariş etmek istiyorum yalnız sipariş edeceğim site yabancı güvenirliği nedir bilmiyorum ayrıca nedir nasıl yapılır bilmiyorum bu konu hakkında tecrübe sahibi olan kişiler bana burdan yardımcı olabilirmi ne yapmalıyım ?
    Eğer başka site önericek varsa çoğu yabancı sitelerde aradığım bu ayakkabı yok sadece burda bulabildim onun için nasıl sipariş vericem nasıl edicem bi yardım edin lütfen :)
    http://www.cuteststuff.net/air-jordan-flight-45-high-white-varsity-maize-black-384519102-p-2679.html#.VHSNOqiPm-M
     Yurtdışından Ayakkabı Alıcam

• LesBasquiat L kullanıcısına yanıt
    Oncelikle türkiyeye gönderi yapıyorlarmi satışları uluslararası mı e mail yoluyla sor .Tabiki gümrük vergisini muhtemelen tabi olacaktır sebebi ise DHL ve ups gibi kargo şirketleri fiyatına bakmaksizin gumruge tabi yaftasini yapistiriyorlar artı depo ücreti adı altında exra masrafları var bir düşünün derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandherakles

Oncelikle türkiyeye gönderi yapıyorlarmi satışları uluslararası mı e mail yoluyla sor .Tabiki gümrük vergisini muhtemelen tabi olacaktır sebebi ise DHL ve ups gibi kargo şirketleri fiyatına bakmaksizin gumruge tabi yaftasini yapistiriyorlar artı depo ücreti adı altında exra masrafları var bir düşünün derim

Türkiyeye gönderiyorlar ship de var zaten baktım onada gümrük sınırını geçmediği halde neden vergi alıyorlar tabi yaftası ne mesela depo ücreti falan bilgilendirirmisin beni birde taksit falanmı yoksa kredi kartı ile peşinmi alıyorlar öğrenmem lazım onu açabilirmisin yazdıklarını bide zahmet olucak ama :D
    Bide bu tür siteler güvenilir midir alışveriş yapan varmı buralardan arkadaşlar ?
  • LesBasquiat L kullanıcısına yanıt
    Tabii elbette .sana başımdan geçen olayı anlatayım dubai den play Station 4 oyun cd aldım buraya kadar hiç bir sorun yok sonra cd DHL cargoya verildi 3 günde tr geldi sonra cebine sms geldi ürünümüz gümrük vergisine tabi dir diye DHL aradım itiraz ettim ürünün üzerimde fatura var kutuya yapışık üzerinde 59$ yazıyor ve 75$ dolara kadar Vergi yok dedim kabul etmediler ve ayrietten bendn depo ücreti altında para talep ettiler bu ne dedim prosedur dediler Herkez den aliyorlarmis sonradan internette şikayetler de okudum. CD ret ettim almadım çıkardıkları masrafla burada 2 oyun cd alırım .senin urununde eğer ulusal kargoyla verilmeyip DHL veya ups ile gelirse bunlara hazirlikli ol derim. Ama ulusal kargo veya ems ile gelirse PTT kargo devir alıp o dağıtıyor takılma olasılığı düşük ancak risk herzaman var

• quote:

Orijinalden alıntı: grandherakles

Tabii elbette .sana başımdan geçen olayı anlatayım dubai den play Station 4 oyun cd aldım buraya kadar hiç bir sorun yok sonra cd DHL cargoya verildi 3 günde tr geldi sonra cebine sms geldi ürünümüz gümrük vergisine tabi dir diye DHL aradım itiraz ettim ürünün üzerimde fatura var kutuya yapışık üzerinde 59$ yazıyor ve 75$ dolara kadar Vergi yok dedim kabul etmediler ve ayrietten bendn depo ücreti altında para talep ettiler bu ne dedim prosedur dediler Herkez den aliyorlarmis sonradan internette şikayetler de okudum. CD ret ettim almadım çıkardıkları masrafla burada 2 oyun cd alırım .senin urununde eğer ulusal kargoyla verilmeyip DHL veya ups ile gelirse bunlara hazirlikli ol derim. Ama ulusal kargo veya ems ile gelirse PTT kargo devir alıp o dağıtıyor takılma olasılığı düşük ancak risk herzaman var

Ulusal kargo veya ems ye verileceğini nasıl öğrenebilirim yoksa sürpriz bir olaymı ?
    Çünkü 1 2 tane daha böyle ayakkabı alıcam zaten tr de olsa uğraşmam yurt dışındada 1 kaç sitede zar zor buldum onun için uğraşıyorum nakit sıkıntı değil ama hepsi sınırın altında fiyatta extra depo fiyatı ve dhl ve ups ile gelen kargolarda ne kadar kargo parası istiyorlar onu öğrenmem gerek bu konuda birşeyler biliyormusunuz ?

• Kredi kartı ödeme bilgilerini girerken hangi kargo ile gönderi olacağını belirtilir. Ve eğer PTT kargo hariç diğer özel Kargo şirketleri 3 günden fazla teslimat sürerse (gecikmesi için özel itina)her gün için depo kirası alıyorlar kutunun büyüklüğü kucuklugu önemli değil . Ve sonunda benim gibi kafayı yersin :-) tabiki bunlar yüksek olasılık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amazon dan ayakkabı almak
    14 yıl önce açıldı
    Yurtdışından kargo almak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.