Şimdi Ara

Yurtdışından ayakkabı sipariş ettim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merlincycles'dan m088 mtb spd ayakkabı sipariş ettim.4 gün içerisinde İstanbul'a geldi fakat 9. gün doldu hala ayakkabı elime ulaşmadı.

1.Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 14/06/2014 08:15:31
    2.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 15/06/2014 10:37:52

Ptt'de bu yazıyor, kaç kere ptt müşteri hizmetlerini arayıp kaç günde geliceğini sorduğumda hiç bir bilgi vermeyip aynı zırvaları söyleyip duruyorlar.Ürün kargoya verilmek için bekliyor mu ben gidip merkezden alabilir miyim? Bilen eden var mıdır ?

• Normalde rahat 20-25 günde gelir, senin ki baya hızlı giriş yapmış. ptt nin dağıtım süresi en fazla 4 gündür.
  • Bu hafta içinde de gelmezse kırıp dökücem her yeri
  • Kırıp dökmekle bir yere varamazsınız hocam.Ayrıca hangi büyük kurumun müşteri hizmeti adam akıllı bilgilendirme yapabiliyor ki?Siz şubeye gidip bir sorun isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torbaya eklendi den sonra bir de dağıtıcıya verilerek dağıtıma çıkarıldı yazması lazım. Bence bir sorun var kıyıda köşede kaldı unuttular. Torbaya eklendiden sonra dağıtıcıya verilmemiş. Dağıtıcı yoğun bile olsa 2-3 gümü geçmez alması..
    Bir keresinde kargomu böyle kaybettiler. Dağıtıcı geldi abi bulamadık kaybolmuş dedi. Ben ebaye dispute açtım falan.
    Sonra bir gün cebim çaldı , abi torbanın köşesinde kalmış dedi. Getirin dedim. 1 ayı geçmişti.

Telefon değil de mail atın durumu açıklayın o zaman cepten arayacak birinin numarasını veriyorlar en azından bana öyle yapmışlardı.
  • Geçen sene bir lamba almıştım T6 Cree Led diye 9 günde Çin'den Türkiye'ye geldi. 4 gün gümrükte bekledi sonra da PTT'den evime gelmesi 8 günü bulmuştu. Toplam 21 günde elime ulaşmıştı. Adamlar 9 günde kaç bin km yoldan getiriyorlar bizim sınıra girdikten sonra 12 günde evime geldi. Biraz sabretmek lazım.
  • Tam bir bilgi almak için ilk önce ptt aradım onları beni oraya oradan oraya şuradan buraya derken 2 günde 6548954 tane yeri aradım sonunda adam akıllı bir cevap alabildim bugün.Kadına da bir ton teşekkür ettim adam gibi bir bilgi verdiği için. Kargom şu anda posta dağıtım merkezindeymiş bugün işlemleri tamamlanırmış büyük ihtimal yarın da kargoya verilirmiş.Ben gelip alabiliyor muyum diye sorduğumda veremiyoruz dedi inşallah kargo yarın elime ulaşır
  • Xazuuu kullanıcısına yanıt
    C.tesi günü bazı şubeleri kapalı bazıları da öğlene kadar çalışıyor. Eğer kargon öğlen 3 e kadar gelmediyse umutlarını p.tesiye erteleyebilirsin.

• gümrükte sorun yaşanmış olabilir
  • ayni siteden aynibayakkabiyi aldim pzt kargolandi cumartesi elime gecti (gecen hafta degil)

• @babacan35
    Yok hocam şu anda dağıtıma geçiyor.Yarın kargoya verdiler verdiler vermediler en geç pazartesi elimde onun haberini aldım

@noktape

Bugün de kötü bir kaza yaptım iyi ki spd yoktu şansıma daha kötü sonuçlar doğabilirdi

@PwaGG

aynen hocam şans ya.
  • Geçmiş olsun. İnş bir şey yoktur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bende ufak sıyrıklar var da kaldırıma sıkıştırdı çok iyi bir şöför arkadaşımız :) Ön jantin anası ağladı teller falan bayağı çizik içerisinde onun dışında görsel bir çizik yok QR'lar biraz çizilmiş kadroda,elcikte gram çizik ezilme yok 35'l yapmıştım kazayı nasıl bir estetik düşüş gerçekleştirdiysem :D ne forma ne taytımda da çizik yok bu arada kargo geliyooor DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDIİSTANBUL(AVR) SARIYER POS. DAĞ 21/06/2014 09:35:47
  • bende spd pedal ve ayakkabı sipariş edecek gibiyim. muhtemelen vibram tabanlı.

önerisi olan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.