Şimdi Ara

YUrtdışından bileşen alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yazın bilgisayara ekran kartı gibi bileşenler almak istiyorum ancak türkiyede çok pahalı ben bunları yurtdışından getittirebilirmiyim?Bu gümrükle ilgili sorun çıkarmı takılırmı sonra hangi sitelerden alışveriş yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: izocan1905

Arkadaşlar ben yazın bilgisayara ekran kartı gibi bileşenler almak istiyorum ancak türkiyede çok pahalı ben bunları yurtdışından getittirebilirmiyim?Bu gümrükle ilgili sorun çıkarmı takılırmı sonra hangi sitelerden alışveriş yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Genelde takılır. Takılırsa da gümrük vergisi vs derken tr den pahalı fiyata ve garantisiz ürün almış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 28 Mayıs 2010; 0:37:15 >
  • ben bir sürü alan kişi duymuştum sorun olmadan...üründen ürüne farkederme gümrükte takılma acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izocan1905

ben bir sürü alan kişi duymuştum sorun olmadan...üründen ürüne farkederme gümrükte takılma acaba?

Soğutma ürünleri vs alabilirsin ama anakart,ekran kartı gibi ürünler genelde takılıyor.Tabi şanslı olup geçirenlerde mevcut.

Eğer geçmesi kolay olsaydı çoğu kişi burdan değil yurtdışından alırdı ürünleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.