Şimdi Ara

Yurtdışından (Çinden) Ucuza Numaralı Gözlük ve Güneş Gözlüğü Alma Rehberi!!! (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
816
Cevap
140
Favori
129.331
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır zenniden aldığım gözlükleri kullanıyorum
    Memnunum açıkçası ama artık 3 al 2 öde gibi kampanya lar
    Yapmıyorlar

Bu sefer AliExpress den almayı planlıyorum

Deneyimlerimi yazarım yine,,,
    Önce iyi bir satıcı bulayım iyi ve ucuz :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Yıllardır zenniden aldığım gözlükleri kullanıyorum
    Memnunum açıkçası ama artık 3 al 2 öde gibi kampanya lar
    Yapmıyorlar

Bu sefer AliExpress den almayı planlıyorum

Deneyimlerimi yazarım yine,,,
    Önce iyi bir satıcı bulayım iyi ve ucuz :))
    kargo 10dolar! ayrıca yeni vergilerle filan hesaplamak istemiyorum :(

• zennioptical.com dan dört kez gözlük satın aldım. Sorun çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • svesves S kullanıcısına yanıt
    Nazar mı ettim ne? Son üç yılda zennioptical.com dan dört sorunsuz alışveriş yaptım. Siparişlerim en geç üç haftada elime ulaşmıştı. Son siparişimi 28 Mayıs ta verdim. 24 gün oldu , ptt kargo sorgu sayfasına göre hala Türkiye'ye ulaşmamış.
  • Gümrüklerde artık tüm çin ürünlerine açma bedeli ve gümrük ücreti alıyorlar. o nedenle 1 hazirandan beri yoğunluk var.
    benimde her hafta bir sürü siparişim gelirdi önceden .
    ancak hazirandan beri tık yok.

• Bu yıl hiç yurtdışı alışverişi yapmamıştım.Onun için konuyu atlamışım. Mesajınızdan sonra inceledim. Haklısınız, bu konuda bayağı bir sıkıntı ve şikayet var.Bakalım ne kadar sürer elime ulaşması.

• svesves S kullanıcısına yanıt
    İşi hızlandırmak için bugün ptt den kendim teslim aldım. Siparişten itibaren 42 günde elime ulaşmış oldu.
    Gümrük Snm. Ücr : 4,50 , Damga Vergisi:0,70 , Gümrük vergisi:2,23 olmak üzere toplam 7,43 TL ödemesi vardı.
  • buradan denenebilir aslında.
  • ekhuma E kullanıcısına yanıt
    Türk malı olup titanyum olabildiğince hafif bir ürün arıyorum, nereye/hangi markaya bakmalıyım. Gözlükçüleri dolaştım, yeteri kadar hafif bir ürün bulamadım.

Aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum 10gr yazmışlar, 16$ da fiyatı var.
    aliexpress.com
    US $16.22 45% OFF|Giyim Aksesuarları'ten Gözlük Çerçeveleri'de HDCRAFTER Erkek Hafif Titanyum Çerçevesiz Gözlük Çerçeveleri Reçete Optik Gözlük Çerçeve kadınlar için Çerçevesiz Çerçeveleri AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/32877495689.html

Bir de aşağıdaki var, saf titanyum, 11gr, yarım çerçeve 24$ fiyatı var.
    aliexpress.com
    US $23.83 45% OFF|Giyim Aksesuarları'ten Gözlük Çerçeveleri'de Saf Titanyum Gözlük Çerçeveleri Ultralight Yüksek Elastikiyet Optik Gözlük Çerçeve Yok Vida Tasarım Yarım Çerçevesiz Gözlük 5296 AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/32975887075.html

• Zenni den gözlük alacağım,
    Başka önerisi olan varsa alabilirim. Çerçeve alıp memnun kalan varsa ( kullanımı kolay, esnek, rahatsız etmeyen ) onerirse sevinirim
    Aşağıdaki fotolara göre nereye ne yazacağım. Reçeteye göre yakın görememe durumu için ikisinede 1 yazmış doktor galiba, sağ -25 sag +0,75 olduğuna göre. Ama benim sağ gözüm yakını görüyor, sol ise biraz zorlanıyor. Ben yazarken ne gireyim. Dereceli güneş gözlüğünü nasıl alacağız.
    Yakın için ayrı gözlük alsam +1 mi almam gerekiyor.
     Yurtdışından (Çinden) Ucuza Numaralı Gözlük ve Güneş Gözlüğü Alma Rehberi!!! Yurtdışından (Çinden) Ucuza Numaralı Gözlük ve Güneş Gözlüğü Alma Rehberi!!! Yurtdışından (Çinden) Ucuza Numaralı Gözlük ve Güneş Gözlüğü Alma Rehberi!!!
     Yurtdışından (Çinden) Ucuza Numaralı Gözlük ve Güneş Gözlüğü Alma Rehberi!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sys123 -- 23 Ekim 2019; 14:17:18 >

• Bir ara yurtdışından gözlük almak yasaklandı gibi haberler vardı. Hala geçerli mi bu durum?

Şu postanedeki açma kapama masrafıyla vergiyi ödesek alabilir miyiz gözlük?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Bir ara yurtdışından gözlük almak yasaklandı gibi haberler vardı. Hala geçerli mi bu durum?

Şu postanedeki açma kapama masrafıyla vergiyi ödesek alabilir miyiz gözlük?
    +1
    Bilen var mı acaba, yakın zamanda gözlük satın alan ve sorunsuz teslim alan?

• Yakın zamanda zenni den gözlğk alan var mı?
    ben de şu aralar gözlüğü değiştirmek istiyorum.
    sürekli kullanmam gerektiği için sağlam ve rahat bir şey arıyorum. TR plastikler var fiyatları da uygun şuan onu düşünüyorum.
  • zenni turkiyeye kargoyu kapamis.

lanet olasi para yiyiciler herseyi yasaklama pesinde.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Bir kaç gün önce baktığımda gönderiyorlardı şu an fatura adresinde TR var fakat gönderim adresinde yok şaka gibi..C-19 ile alakalı yazı da vardı banner o da yok yarın sorarız müşteri temsilcisine.
  • özket kullanıcısına yanıt
    bildigin turkiyeyi kaldirmislar gonderilen ulkelerden
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç deneyimim olmamıştı merak ediyordum firmayı her şey tamamdı sadece beni düşündüren kutu üzerine kaç dolar yazdıklarıydı bunu sordum net bir şey söylemedi alacağım çerçeveler 90 $ civarındaydı o yüzden vazgeçtim.
  • Halen Türkiye’ye gönderim yapılıyor mu? 2018'de 100 liraya aldığım gözlük buradaki 500 liralık gözlüklerden kat be kat iyi çıkmıştı.

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    neden göndermesinler? vergiye rağmen, hala ucuz olabilir

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.