Şimdi Ara

YURTDIŞINDAN DAVETİYE FORMATI NASIL OLUYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle 3 kişi olarak(öğrenciyiz) Makedonya'ya turistik amaçlı seyahat etmek istiyoruz. 9 şubat günü gittik fakat evrağımız eksikmiş ondan geri gönderdiler.

Öncelikle Bizim Dışişleri Sitesinde yazan ibare:
    "Bu çerçevede, ülkeye girişte herhangi bir sorunla karşılaşılmaması için, vatandaşlarımızın:

- yanlarında yeterli miktarda para bulundurduklarını kanıtlayabilmeleri (günlük 50 Avro karşılığı nakit para);

- hangi otelde kalacaklarını bilmeleri (rezervasyon bilgilerini gösteren belge varsa ibraz etmeleri);

- kendilerini davet eden Makedonya vatandaşı bir kişi veya kurum temsilcisi varsa havalimanına gelmesini sağlamaları;

- seyahat amaçlarına ilişkin gerekli belgeleri yanlarında bulundurmaları (eğitim almak amacıyla gelen öğrencilerin öğrenim meşruhatlı vizelerinin bulunması gerekmektedir);

- dönüş biletlerinin bulunması önemle tavsiye olunur. "

Şimdi bizim ordan tanıdık bir firmadan davetiye alacağız fakat bu davetiye formatı nasıl olacak bilmiyoruz bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
    Birde biz otelde değilde o firmada çalışan makedon vatandaşı bir abinin yanında kalacağız o abi bize nasıl bir ikamet mektubu yazabilir?

Bunları halledip gidiş-dönüş biletleri ve üzerimizde yeteri kadar nakit para olursa bizi tekrar geri çevirebilirler mi?

Şimdiden teşekkürler

• booking den otel rezervasyonu yaptır yeterli
  • Illa davetiye almaniza gerek var mi bilmiyorum. Neticede herkesin orada bir tanıdığı yok. Davetiye aileden gelecekse o ailedeki gelir durumu, nerede oturduklari vs. Gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hella kullanıcısına yanıt
    peki rezervasyon yaptırdıktan sonra onu ücretsiz iptal edebiliyormuyuz? yani biz otelde kalmayacağızda.
  • şimdi biz oraya gittik pazar günü geri çevirdiler bizi evrak eksiğinden. Davetiye ve nerde kalacağımıza dair belge yoktu. Orada tanıdık bir şirket onun üzerinden davetiye yollatmayı planlıyoruz ama davetiye formatı hk. bilgimiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooce

peki rezervasyon yaptırdıktan sonra onu ücretsiz iptal edebiliyormuyuz? yani biz otelde kalmayacağızda.

isim soyisim, tel numarını ver, senin adına ben yapayım zaten zarar etmiş hediyem olsun sana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hella

quote:

isim soyisim, tel numarını ver, senin adına ben yapayım zaten zarar etmiş hediyem olsun sana :)

slm dostum sana nasıl mail atabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaclk

quote:

quote:

neden buradan özel mesaj atabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

üye profilini göremiyorum ona istinaden bu şekilde yazdım.

• hella kullanıcısına yanıt
    teklifin için teşekkürler ama rezervasyona gerek kalmadı. Aklımın bir kenarına yazdım ama başka zaman yine işim düşebilir yani :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sayın hella şöyle bir durum var cevap verebilir misin? söylediğim gibi özel msj atamıyorum,

http://forum.donanimhaber.com/m_88051640/f_//tm.htm#88051640

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.