Şimdi Ara

yurtdisindan dsi almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    almanyadan dsi alsam türkiyeden internete girebilir .oyun indirebilirmiyim? bölge sinirlamasi var deniyor ama eu dan alip deneyen varmidir?

bide acekard 2i eu`dan alinan dsi larda calismiyormus gibisinden bisey duydum.konsolu almanca olarak kullanmakta problem yok oyunlari ingilizce oynicam sorun olurmu yinede???

bilen varsa cevaplarsa sevinirim burdan alip 2 kati ödemeye niyetim yok acikcasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skinnerbox -- 19 Ekim 2009; 16:37:56 >

• net e giremiyorsun diye biliyorum.
  • hani merak eden olur diye yaziyorum.cok rahat internete de giriyorum .acekard 2i den oyunda yükleyip oynuyorum .dsi shoptan oyunda indirebiliyorum.yurtdisindan almayi dusunenler varsa iciniz rahat olsun diyorum.öyle diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: skinnerbox

hani merak eden olur diye yaziyorum.cok rahat internete de giriyorum .acekard 2i den oyunda yükleyip oynuyorum .dsi shoptan oyunda indirebiliyorum.yurtdisindan almayi dusunenler varsa iciniz rahat olsun diyorum.öyle diyorum

Zaten Almanyadan Alınan Ürünleri Dsi İnternete Girebiliyor.Almanyada Satılan Ürünler Paldir.
    Türkiyede Kullanılan Bölge Koduda Pal'dir.Zaten Herkez Girildğini Biliyor Pal Bölge Koduyla.
    Diğer Arkadaş Yanlış Bilgi Vermiş Sana.
    NTSC (N. America) Kodlu Ürünlerle Giremessin.Sorması Ayıp Dsi'yi Kaça Aldın Almanyadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EverManiac -- 15 Kasım 2009; 10:33:15 >
  • 400 liraya aldim mavi dsi bide kart
  • NDSL 53 .90 usd turkiyenin heryeriyerine 12 gunde argo fiyata kargo bedeli dahil degildir

0086 135 443 442 24

kemalettinsari
  • Merhaba pm attiginizda size cevap yazaman, cunku cep telefonu numarasi yurt disinda yasadigim icin onaylayamiyorum, eger urunun menseini sormak isterseniz, Hongkong zaten ben de Guangzhou da yasiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikandan İpad almak
    12 yıl önce açıldı
    yurtdışından macbook almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar yeniden foruma uye olduum tam uyelik icin ciden bir turlu sms ile aktivasyon alamadim, bende tekrar uyelik acmak zorunda kaldim donanuim haber forum yonetimi benim ketin nickli uyeligimi silebilir nereye yazacaksam uyelik silme islemini onuda bilmiyorum ya bana sorulan sorulari pm den artik...
  • Arkadaslar NDSL ler bitti bilginize...
  • Ya ben Ingiltere'den DSi almak istiyorum ama ucakta falan yanimda tasiyacagim gumrukte bir problem cikarir mi ve soylendigi gibi internet cart curt kullaniminda bir problem olur mu? Simdiden tesekkur ederim :)
  • Yok kardeş hiçbir sıkıntı yaşamazsın r4 kart kullandıktan sonra tak r4 ü kullan 1 adet alırsan gümrükte problem yaşamazsın ama kutusunu falan aç elinde taşı hiçkimse bişey diyemez...

Bu arada NDSL siparişi tekrar verdim hongkongtan yarın elimde bir 100 adet falan daha olacak ilgilenen arkadaşlara duyurulur ama fiyat yükseldi biraz 83.90 şu anda fiyat, ilgilenenler PM atsınlar...
  • Eminsin degil mi bir sey olmayacagina :) :) Cok sevinirim vallaha :D Bir de ben bunu cebimde goturecegim ama kutusunu falan bavula koysam bir problem olur mu, eger olacaksa kutusunu atip sadece garanti belgesini cartini curtunu getirecegim yanimda :) Unutmadan, Turkiye'de garantiye vermede bir problem yasar miyim?
  • Cihazın garantisi sanırsam türkiyede geçmez çünkü nintendonun uluslar arası garantisi yok, mesela ben hongkong nintendo dan Ndsl alıyorum çinde garantiye veremiyorum o kadar abes bir durum. Ama hongkong Nintendo nun sattığı malların garantisi ingilterede var :D nası olduğunu sorarsan bende bilmiyorum ama var.
    Neyse kutusunu koyabilirsin bavula sıkıntı olmaz. zaten hakkın var 1 adet veya maksimum 2 adet götürmeye, sorun yaşamazsın bide r4 kartla kullnacağından makinayı ne internete bağlanırken nede oyun oynarken herhangi bir sıkıntın olmaz, region meselesi ndsl de konsoldan çok kartuşla alakalıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.