|
Yurtdışından Ekran Kartı Alımı ve Garanti Prosedürü Hk. (EVGA-ASUS-MSI-GIGABYTE) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kesinlikle haklısın. Ama diğer yandan düşünüyorum da ben 1995 yıllarından beri pc ile uğraşırım. ilk çıktığından beri taa vodoo zamanlarındandan beri grafik kartı alırım. hiç grafik kartı ile ilgili garanti gerektirecek bir sorun yaşamadım. sadece bir kez amd 4870*2 ekran kartım yandı. oda sıcaklık yönünden çok sağlıksız bir karttı yanması normal. Açıkçası dışarıdan bir 3080 alsam sorun çıkarma ihtimali bana çok az diye düşünüyorum. ama olur mu olur ama ben bu riski alabilirim diye düşünüyorum. -
-
Bilgilendirme için teşekkürler.
Firmanın iki ürüne farklı şekilde destek vermesi anlamsız olmuş. İkisine de uluslararası garanti verse sanki bir şey kaybedecekler.
-
O zaman Newegg den aldığım Aorus 3070ti global garantisi mevcutmu Evga gibi ? :)
-
Asus ile görüşmeniz lazım. Gigabyte kabul ediyor asus etmeyebilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zaten kart Aorus hocam. Sitesinde lokal garanti diyor Aorus. O yüzden şaşırdım. İlk defa duyuyorum kabul ettiğini.
-
Ben asus diye okudum pardon😅 satın aldıktan sonra 30 gün içinde kaydetmek gerekiyor. Kayıt yaptıysanız garanti geçerli oluyor
İlk aldığımda kayıt yaptırdım. Acaba herhangi bir sıkıntı anında prosedür nasıl oluyor. Türkiyedeki servis direk kabul ediyormu
-
Kabul etmeleri lazım twitterdan geçerli yazıyorlarsa. En kötü sosyal medyadan linç yerler buda globalde kendileri için imaj sorunu yaratır. Bunu göze alacaklarını sanmıyorum
Facebook ve Twitter'dan sordum bende bakalım ne diyecekler. Teyit edelim hocam :)
-
Teyit sonucu kabul ediyorlar mıymış hocam gelişme var mı?
-
Yok hocam geçerli değil malesef garanti
-
bilgilendirme amaçlı yazıyorum.
Amazon Amerika'dan EVGA 1300 WATT Gold psu aldım g2 idi sanırım.Kablo hafif erimişti,Buradaki Evga garanti servislerine sordum aldığım cevap,nerden aldıysan oraya götür oldu,Amazon'a ulaştım Evga'nın e-mail adresini verdiler,Evga'dan bir yetkili ile konuştum,Almanya'da bir adres verdi ve güç kaynağını komple yollamamı istedi,incelemeri için,Ekran görüntüsü atmış olmama rağmen kablo filan yollamadılar,yeni ürün vereceklerini söylediler ama illa ki yollamam lazımmış,bende 20 euro kargo parası ve olası bir gümrükte durduk yere bir daha gümrük ücreti vermemek için vazgeçtim.
Anlayacağınız Evga'nın Global Garantisi Türkiye'de yok.
Ürünü Evga'nın sitesinde kaydetmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlord -- 18 Şubat 2022; 12:55:38 > -
Hocam gigabayt türkiye servisini aradın yurt dışı ürünlere bakmıyoruz dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X