Şimdi Ara

Yurtdışından Engelli Plakalı Araç getirmek ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar. Konuyu yanlış yere açtıysam düzeltmenizi rica ediyorum ..

Konu başlığından da anlayacağınız gibi, amacım almanya yada amerikadan veyahut sizin önerebileceğiniz yerlerden engelli araç getirtmek. Prosedürler nedir bilmiyorum. En son hatırladığım kadarıyla araç donanımlı olmalı ve 1.6 motor a kadar getirebiliyoruz diye biliyordum. Yeni kanunlardan haberim yok Araç zaten kardeşimin üzerine gelicek. Kardeşimin rahatsızlığı yürüyemiyor ve %90 nın üzerinde sakatlığı. Yaşı 11. Şuanda aracımız var engelli plakalı, 0 almıştık Fiat Doblo. Ama 5 senesi oldu yani satabiliyoruz yine aldığımız para civarına.
    Lütfen şuan sizden ricam, bu işi çok iyi bilen birinin en ufak prosedürüne kadar yazıp beni bilgilendirmesi. 1.6 ya kadar mercedes, audi, Rx8 yada scirocco gibi araçlar getirmek istiyorum yurtdışından. Zaten getirdiğimizden 10 sene sonra satabiliyormuşuz. Bari zarar edilmesin diye
    Herkese çok teşekkürler

• Beyler aradan kaç gün geçmiş, konuyla ilgili kimsenin bilgisi yok mu ? Güncel [>:]
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.