Şimdi Ara

Yurtdışından gelecek hediye fotoğraf makinası gümrüğe takılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından bir arkadaşım bana hediye olarak ikinci el ve çok da yeni olmayan eski model 2 adet fotoğraf makinası ve ikinci el bir objektif gönderdi.
    Gift olarak işaretledi ve ayrıca 400 euro olarak da fiyat belirtti.
    Şimdi ayın 8 inde kargoya verildi aynı gün sabaha kadar bir sonraki gün ayın 9 u olarak sabah 08:00 'de yurtdışına gönderimi oldu diye ptt sayfasında çıkıyor. Tamam araya bayram girdi ama hala bir hareket yok .
    Dhl üzerinden ptt ile anlaşma olduğu için PTT ile geliyor. Gümrük vergisi elbette ödeyeceğim ama DHL bana vergiyi öder alırsınız derken Ptt bana gümrük elektronik olduğu için geri gönderebilir dedi .
    Bir sürü yazı okudum. 5 saatten sonra alan da var yani bu kadar zorluk mu yaşarım. Ne olur bilgisi olan var mı ?

• Dhl sıkıntı olabilir. İyi takipçisi olun. Vergisini öder alırsınız ama pahalıya mal olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mkardes1903 -- 21 Eylül 2016; 11:59:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    Dhl ile gönderdi Dhlin ptt anlaşması ile. Yani ptt ile geliyor.. Ptt kargo takipten kontrol ediyorum. Yine aynı sorun olur mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.