Şimdi Ara

yurtdışından gelen k750im simlock yapılamıyor?(acilen yardımm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar avusturyadan k750i getirttim ilk gümrük radyosu var die 46ytl istediler istesinler bişe diilde simlock çözdürmeye gittim telefonu geri almaya gittim adam bana'buna viktor die bi program atmak lazım 2 gün burda kalsın hallederim dedi''istediği para 50 milyon birde telekoma para vericez babam başladı bana sövmeye(daha önce mp3 player arızalandı üst üste geldi de)acilen yardıma ihtiyacım var ne yapılabilir sizce...

NOT:sonyericson k750i-w800i-w810i topiğine tıklayınca bilgisayarım takılıo o yüzden yeni başlık açtım.

• arkadaşlar eğer yardımcı olamazsanız telefon geri gitcek babam oraya buraya para savurmam dio hem telekoma hem gümrüğe burdan uygun bişe al dio.nolur yardımcı olun yaaa.
  • Durum vahim desene. Biraz baban haklı gibiime geldi. Telefoncular genelde ayak yapar. Başka bi tanesine sor bakalım. Ama işi bilen biri olsun.
  • Ben de 2 sene önce abd den getirtmiştim. Her telefoncuda program olmayabiliyor. O yüzden bulana kadar dolaşman gerekir. O telefoncu da aynısını yapacak mutlaka. 30 YTL max. fiyattır zaten;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.