Şimdi Ara

YURTDIŞINDAN GELEN KARGO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
85.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ßilgilendirdiğinizden dolayı teşekkür ederim özel bir firmadan alacağım istediğim ürün Ebay'da mevcut değil ve alacağım yerde ürün stokta şimdilik yok aldığım zaman faturasını 70$ olarak kestirmeye çalışacağım yerel posta ile göndermesinide söylüyeyim Ups ile göndermesin yani öyle değil mi yalnız Ups Türkiye'ye girişten sonra kargoyu PTT'ye devrediyor diye biliyorum hrdiye olduğunu belirtmesinide söylerim'de muhtemelen karşı taraf ing. olarak yazacaktır (gift ) olarak peki ya gümrük memuru ing. bilmiyorsa ne olacak benim halim :D

ALACAĞIM ÜRÜN VE FİRMA URLSİ
    http://www.mediatwinkle.com/invicta-5670-russian-diver-collection-anniversary-edition-chronograph-watch-w-3-slot-dive-case-free-shipping/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immense1903 -- 14 Mart 2013; 13:16:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karizma-tix

ßilgilendirdiğinizden dolayı teşekkür ederim özel bir firmadan alacağım istediğim ürün Ebay'da mevcut değil ve alacağım yerde ürün stokta şimdilik yok aldığım zaman faturasını 70$ olarak kestirmeye çalışacağım yerel posta ile göndermesinide söylüyeyim Ups ile göndermesin yani öyle değil mi yalnız Ups Türkiye'ye girişten sonra kargoyu PTT'ye devrediyor diye biliyorum hrdiye olduğunu belirtmesinide söylerim'de muhtemelen karşı taraf ing. olarak yazacaktır (gift ) olarak peki ya gümrük memuru ing. bilmiyorsa ne olacak benim halim :D

ALACAĞIM ÜRÜN VE FİRMA URLSİ
    http://www.mediatwinkle.com/invicta-5670-russian-diver-collection-anniversary-edition-chronograph-watch-w-3-slot-dive-case-free-shipping/

Ups özel diye biliyorum ptt ye devredeceğini zannetmiyorum oranın yerel kargocusu neyse onla yollamalı türkiyede devir almıyor uçağa ya da nasıl gelicekse ülke gümrüğünden sonra teslim ediliyor ptt ye sanırım yukarıya doğru bakarsan 2 sene önce yüklediğim görüntüde gönderi müşteriden alınmıştır UNİTED STATES'te yazıyor. Alacağın ürünün resimlerine baktım hayırlı olsun ama alet çantası gibi bir şeyin içinde gelicek sanırım sıkıntı yaratabilir büyüklüğünden dolayı.

• Teşekkür ederim ilğinden dolayı benimde tedirğin olduğum nokta bu binevi saati alıcam 70$ lık bir fatura yazacak ürün alet çantası gibi bir kutuda gelecek kontrol edecek olan gümrük memuru kıllanabilir olduda takıldı ürünü takip ederim gümrüğe geldiğini öğrendiğim sıra ararım engelli olduğumu belirtirim gelemediğimi ürünün hediye veya yutdışında daha uygun olduğu için ve hiç bir şekilde ticari amaçlı olmadığını belirtirim sorun çözülür diye umuyorum :)
  • estf.rica ederim :) inşallah sorunsuz gelirde gerek kalmaz aramana
  • inşallah sağollasın
  • Merhaba,

Ben eğitim için yaklaşık 2 ay ingilterede kaldım dönüşte havaalanında check-in esnasında bagajım olması gerekenden ağır geldiği için sorun yaşadım ben de laptop'ım ve birkaç özel eşyamı Türkiye'ye gönderilmesi için kargoya verdim,

Ancak laptop dahil hiç bi eşyamı ingiltereden satın almamış olmama rağmen gümrükte kalmış görünüyor bu durumda onları alabilmem için yine de vergi vb ödemem gerekecek mi; ne yapmam gerekiyor?
  • Arkadaşlar yurt dışından gelen malın değeri 75 Euro yu geçmeyecek haberiniz olsun 79 euoro tutatn bir mal getirdim gümrükte kaldı haberiniz olsun birde Alibaba hariç hiç bir firmadan mal almayın genelde kargo şirketleriyle yolluyorlar hepsi 3 kağıtçı gelen malınız ne olursa olsun gümrüğe takıldı diyorlar sizde nasıl çekerim diye sorduğunuzda anlaşmalı gümrükçüleri var benim 79 euroluk malımı çekmek için bende 1500 tl istediler haberiniz olsun 500 tl param boşa gitti
  • arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum.
    yaklaşık 1.5 hafta önce ebayden sipariş verdiğim ürün kargo takibindehttp://imgim.com/8250incid9282441.jpg
    bu şekilde görünüyor. Arrival at international place of exchange de ürün istanbulda görünüyor fakat Import (Item arrived at country of destination) yazan yerdede ürün honkkongda görünüyor. şimdi ürün nerde anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • RI794164336CN takip nolu urunum 6 gün oldu yurt dışına sevk edildi diyor başka bir bilgi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yurtdışından 1000dolarlık bir elektronik malzemeyi oradaki arkadaşım kargoya verirse gelir mi? Hadi diyelim geldi gümrükte takıldı. Yüzde 20 vergi istendi. Bu malzemenin TR fiyatı 9000tl. 1000 dolar+ %20: 1200 dolar eder. Her türlü kârda olurum. Ürünün bana ulaşmama ihtimali var mıdır bu yöntemle?
  • aliexpress den aldığım ve yurda giriş yapan pek çok 4-5 ayı geçen ama akıbetleri meçhul kargolarımı şu an nereden öğrenebilirim..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.