Benim gönlüm bir anda Optimus 2X'e kaydı, 8GB dahili hafıza, çift çekirdek vs'den ötürü. Bir de tabii Arc'tan daha ucuz o faktör de var.
Siz ne önerirsiniz? SGS2 , Atrix, Sensation 470 € civarı. Benim bütçemin çok üstünde :-(
Atrix diyecektimde bütçe aşıyormuş.bence 2x alın bu saatten sonra tek çekirdek pek mantıklı değil bence
Daha çok param olsaydı kesin Atrix alırdım, evet. 2X en mantıklısı gibi şu an. Gidince bi de ele alıp hissiyata da bakıp son noktayı koyacağız herhalde. Teşekkürler
çift çekirdek işlemcili smartphone optimus 2x tercih edilebilir.
2X'in iyi bir seçim olacağını düşünüyorum
2X iyi tercih olur. Farkli bir deneyim yasamak istiyorsaniz Optimus 3D de alabilirsiniz
2x alabilirsin.
Tahmin ettiğim gibi herkes LG 2X dedi. Zaten o yönde olan fikrimi desteklediğiniz için teşekkürler
Yalnız bu LG'de nasıl bir efsun vardır anlamadım. Bizim millet malını kötülemez hani de, LG aşkı başka. Hangi Teknomarkete gidip görevli elemanla konuşsam aynı şeyi yaşadım: Soruyorum "Xperia Neo nasıl?" diyor "Abi çok iyi, tasarım, HDMI, Bravia felan".. diyorum "sende hangi telefon var?" Hemen çıkartıyor "Optimus Black" Vatan, Media Markt ve Bimeks'te yaşadım bunu evet.
Listedeki görünen en iyi cihaz 2x gibi duruyor.. Piyasadada su an SGS2 ile karşılaştırılmakta.. Aklın yolu birdir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme