< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yurtdışından içki getireceğim yakalanır mıyım? (2. sayfa)

-
-
Kktcden gelmeyeceğim. Kontrol yapmıyorlar dediğin gümrükte xraye sokmuyorlar mı çoğu zaman? Direkt bavulunla ilerliyomusun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir de bi sorum daha var, elindeki duty free poşetini de cihazdan geçiyorlarmı
1 litreden fazlasi.olmaz el.koyulur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gümrükte kontrol genelde beyana dayalı, yani şüphelenmediklerinde x-rayden geçirmiyorlar, direkt yanlarından yürüyüp geçiyorsun. Ben duty free den alışveriş yaptığım zaman da poşeti çantaya koyuyorum genelde, yani kapıdan elimde poşetle geçmiyorum.
Edit: ben sınırı aşarak geçiş yapmadım bu arada hep limit dahilinde getirdim hey şeyi ama gözlemlerim bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Kedi -- 11 Haziran 2021; 7:16:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım, tüm çıkarımlarım sonucu pek bişey olmaz gibi geliyor. Zaten 10şişe filan getirmeyi düşünmüyorum. Akşam sonucu yazarım buraya
Limit 2 şişe mi 1 litre mi ve bu limitler kişi başı mı bilginiz var mı?
Alkol oranı %22 üstündeyse 1L , altındaysa 2L. Ben 4 tane 22 üstü deneyecem bakalım
Limitler 18+ şahıslar için geçerli ve kişi başı.
%22nin altında alkol hacmine sahip 2 litre, %22nin üzerinde alkol hacmine sahip 1 litre olacak şekilde limit var. Birini kullanarak diğer haktan feragat etmiş olmuyorsunuz, yani %22 altında 2 litre yanında 1 litre de %22 üzeri alkollü içeceği yanınızda getirebilirsiniz. Ama %22 üstü getirmedim, o zaman 3 litre %22 altında getireyim demeyin, o şekilde bir denklem olmuyor kurallara göre.
Sonucu bekliyoruz hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Westbrook
Alkol oranı %22 üstündeyse 1L , altındaysa 2L. Ben 4 tane 22 üstü deneyecem bakalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam bıraktım
Şu an uçağa verdiğim valizde bir şişe, elimde poşette de aldığım iki şişe mevcut. İstanbul’a indiğimde de belki bir şişe daha alacağım. Sonucu yazacağım bakalım hüsran mı olacak
2 tane 1 lt, ne olduğu önemli değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamı tutukladılar heralde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X