Şimdi Ara

Yurtdisindan Istediginiz Laptop Getirilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Yurtdisindan Istediginiz Laptop Getirilir

Arkadaslar merhaba.

20 Eylul'de Belcika'dan Antalya'ya ucuyorum. 3 hafta Turkiye'de kalacagim.

Gecen sene 4 adet Asus Rog Ally getirmistim yine ayni sekilde 4 adede kadar konsol veya laptop getirebilirim.

Komisyon fiyatim sabit. Laptoplar icin 100 eur tasima ucreti aliyorum.

Tax free konusunda garanti veremiyorum malesef en son gelirken Bruksel havaalaninda sorun cikti alamadim.

Begendiginiz bir laptop olursa model ismiyle beraber buldugunuz linki bana atin ona gore detaylari konusalim.

Fiyat arastirmasi icin lutfen Mediamarkt.be , Coolblue.be, Amazon.com.be kullanin. Almanya veya Hollanda online alisveris siteleri de olur. Megekko.nl ve Azerty.nl de US layoutlu laptoplar bulunuyor.

Odeme ise onden %25 kapora aliyorum Turkiye'deki hesabima TL ya da EUR olarak, gelince de kalan odeme yapildiginda urunleri istenilen kargoya alici odemeli sekilde verebilirim veya Antalya'da elden teslim edebilirim.

Iyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.