Şimdi Ara

Yurt disindan yurt icine ozel icerikli bir film sitesine erisim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Site adresi reklam vermek mi olur bilemedim o yuzden adini vermek istemiyorum ama
    aylik uyelik ucreti karsiligi bir film izleme sitesinden film izlemek istiyorum,
    yurt disinda oldugum icin site bulundugum ulkenin sitesine yonlendiriyor ve
    bulundugum ulkenin dilinin altyazisi ile yada ayni sitedeki sadece turkce ve ingilizce filmleri seyredebiliyorum.
    Kisaca yurtdisindayken internete baglandigim ulkeyi turkiye gibi gostermemi saglayacak bir yol var midir?
    Tesekkurler

• Türkiye'de olsan yurtdışındaki bir site için daha kolay görünebilirsin ama Türkiye için biraz daha zor olabilir. Türkiye'de bulunan iyi bir proksi sunucu bulman ve ayarlarını ağ gezginine yapman lazım ya da. VPN mpn bu iş için kullanılan özel sunucu olayı da var da, Türkiye'de bu işler pahalıdır. Tavsiyem başka bir site bulman. :)
  • Merhaba k_tugsen,

Yurtdışından Türkiye'de sadece Türk IP'lerine açık olan websitelerine erişimi aşağıdaki internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsin.

İyi günler,

http://www.changeiponline.com/get-a-turkish-ip-address

quote:

Orijinalden alıntı: k_tugsen

Merhaba,
    Site adresi reklam vermek mi olur bilemedim o yuzden adini vermek istemiyorum ama
    aylik uyelik ucreti karsiligi bir film izleme sitesinden film izlemek istiyorum,
    yurt disinda oldugum icin site bulundugum ulkenin sitesine yonlendiriyor ve
    bulundugum ulkenin dilinin altyazisi ile yada ayni sitedeki sadece turkce ve ingilizce filmleri seyredebiliyorum.
    Kisaca yurtdisindayken internete baglandigim ulkeyi turkiye gibi gostermemi saglayacak bir yol var midir?
    Tesekkurler

• hocam tesekkur ederim cevabiniz icin deneyecegim
  • proxy degıstıreceksın baska cozum yolu ypk gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.