Şimdi Ara

Yurtdışından Kız arkadaşım geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni odada kalmak icin otel uyuyor mu? Yoksa ev kiralamak sart mı?
    Yani evlilik şartı otel icin mit mi gercek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: notguest

Hocam ayni odada kalmak icin otel uyuyor mu? Yoksa ev kiralamak sart mı?
    Yani evlilik şartı otel icin mit mi gercek mi
    Hepsi sormuyor hocam. Ben kaldim su ana kadar birkac farkli kizda birkac farkli otelde.
  • Hocam kardeşler otele falan gitmediğin sürece kimse sormaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Ben kizarkadaslarimi Romanyadan alip Istanbula cok goturdum yaptigim aktiviteleri soyliym.

-Rahat gezebilmek icin Sultanahmet vs civarinda guzel bir otelde kaliriz
    -Kapali carsi Sultanahmet vs cevresini gezer alisveris yapilir, Sultanahmetteki madonun en ust terasinda dondurma fln kesin yiyin.
    -Besiktas carsida o unlu menemen ve kahvalti yerlerinde kahvalti yapin muthis oluyor.
    -Bogaz turu yapin yada vapurla direk karsiya gecin.
    -Yerebatan sarnicina gidin, filmlerde fln gormus oluyorlar zaten.
    -Miniaturke gidin
    -Taksime gidin istiklali gezip galata kulesine cikin hava kararinca
    -Deniz vs olaylari icin haftaici kalabalik degilken ucretli plaja gidin, ucretsiz plajlarda rahat edemezsiniz nakibey plajini tavsiye ederim kapanmadiysa tabi.
    -Besiktasli oldugum icin stad turu yaptik biz onu es gecebilirsin BJK li degilsen.
    -Ortakoy yada Besiktasta denize sifir kafelerde oturup bogazin tadini cikarin.
    -Eminonunde sandalda balik ekmek yapin

Aklima gelen simdilik bunlar bide kiza misir, midye pamuk seker al.
    liste cok mantikli olmus
    cok eskiden ben de ayni seyleri yapmistim yurtdisindan gelen kiz arkadasim icin fakat su anda Istanbul'un (hatta diger illerde de durum ayni) araplarla daha dogrusu suriyelilerle dolu olmasi nedeniyle eskiden kizla gezdigim mekanlari pek fazla oneremiyorum... ayrica secim oncesi ve sonrasi olusacak kargasadan dolayi bence yanlis bir zamanlama olmus... ama yine de pierre loti'ye cikin bir cay icin, manzarasi cok guzel, eyup sultan taraflarini gezdir, genellikle yabancilarin cok hosuna gidiyor bu tip yerler, taksim biraz kalabalik ve ozellikle su siralar aksam vakti tehlikeli olabilir bu yuzden onermem, eger oteller sorun cikartirsa sultanahmetten aksaraya dogru inerken bir cok ufak otel var, arkadasla kiz arkadasina ordan yer bulmustuk gecen sene, ben de ev sorunu yoktu ondan bu konuda daha fazla bilgi veremeyecegim topkapi sarayi ve cevresindeki muzeleri gezin, kadikoye, moda taraflarina gecin, kanlica taraflarinda oturup bi yogurt falan yiyin, ortakoy, bebek, besiktas falan buralara gidip sahilde gezebilirsin, kumpir, waffle falan yersiniz, bogaz turu yaptir kesinlikle vapurla... iyi gezmeler

• Salda Gölü'ne götürebilirsiniz. Çok güzel bir yer bence. Türkiye'nin Maldivleri vb isimlerle anılıyor. Sevecektir bence orayı.
  • nasıl yabancı kız buluyonuz? o kadar yıkığım ki bana en çirkin türk kızı bile bakmıyor

ve bence nereye götüreceğin kızın nereli olduğuna bağlı ama her türlü 1 gününü alışverişle geçirir çünkü hem ucuz hem yurtdışında bulamayacakları şeyler var. maddiyata önem vermiyorsa küçük türkiyeye özgü olan hediyeler de alıp mutlu edersin. Kız kendi de araştırmıştır mesela benim gevur arkadaşımın milf annesi türkiyeye geldiğinde nargile denemek istiyorum demişti, nargile kafeye gitmişlerdi.. herkesin zevki farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFword

bu foruma ne kadar yaşı küçük ve ufak kişiler doluşmuş
    Yaş anketi yapıyordum tam da, konuya beklerim.https://forum.donanimhaber.com/forumun-yas-ortalamasi-anket--137607913#137608234

• kamp yap beleş
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Ben kizarkadaslarimi Romanyadan alip Istanbula cok goturdum yaptigim aktiviteleri soyliym.

-Rahat gezebilmek icin Sultanahmet vs civarinda guzel bir otelde kaliriz
    -Kapali carsi Sultanahmet vs cevresini gezer alisveris yapilir, Sultanahmetteki madonun en ust terasinda dondurma fln kesin yiyin.
    -Besiktas carsida o unlu menemen ve kahvalti yerlerinde kahvalti yapin muthis oluyor.
    -Bogaz turu yapin yada vapurla direk karsiya gecin.
    -Yerebatan sarnicina gidin, filmlerde fln gormus oluyorlar zaten.
    -Miniaturke gidin
    -Taksime gidin istiklali gezip galata kulesine cikin hava kararinca
    -Deniz vs olaylari icin haftaici kalabalik degilken ucretli plaja gidin, ucretsiz plajlarda rahat edemezsiniz nakibey plajini tavsiye ederim kapanmadiysa tabi.
    -Besiktasli oldugum icin stad turu yaptik biz onu es gecebilirsin BJK li degilsen.
    -Ortakoy yada Besiktasta denize sifir kafelerde oturup bogazin tadini cikarin.
    -Eminonunde sandalda balik ekmek yapin

Aklima gelen simdilik bunlar bide kiza misir, midye pamuk seker al.
    Eline sağlık güzel liste

• quote:

Orijinalden alıntı: TheFword

bu foruma ne kadar yaşı küçük ve ufak kişiler doluşmuş
    Bende hepsi blok'lu. Blok'la geç en temizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Storm -- 21 Mart 2019; 21:36:7 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.